Відомий інсайдер OnLeaks розкрив практично всі характеристики майбутніх флагманів Samsung Galaxy Note 10 Note 10+. Він підтвердив наявність екранів з отвором під фронтальну камеру і оснащення пристроїв топовим чіпом Qualcomm. Тепер ми дізналися, яким буде головний конкурент iPhone 2019, які представлять вже на початку вересня цього року.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Samsung Galaxy Note 10+ буде відрізнятися лише 6,8-дюймовим екраном, додатковим ToF-датчиком основної камери і батареєю на 4 300 маг. В іншому повна аналогія. Правда, у звичайної версії Note 10 заряду акумулятора буде катастрофічно не вистачати.

Під згаданими у характеристиках жестами Air Actions, ймовірно, мається на увазі можливість керування смартфоном за допомогою рухів стилусом. Правда, подробиць про це не так вже й багато, але ми всі дізнаємося вже 7 серпня.

Нагадаємо, що популярний месенджер WhatsApp незабаром з'явиться на кнопкових телефонів. Правда, далеко не на всіх. Практично всі телефони підтримують від KaiOS, яка дозволяє запускати більшість популярних додатків. І якщо раніше телефони почали підтримувати YouTube, то в цей раз черга дійшла і до месенджера. Всі основні функції на сьогоднішній день доступні для кожного користувача.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung розлютила фанатів гнучким смартфоном Galaxy Fold. В черговий раз компанія так і не змогла виправити всі помилки смартфона. Відомо, що через кілька днів експлуатації цей смартфон почав виходити з ладу. Після цього компанія вирішила переробити смартфон, але по сьогоднішній день не вдалося представити хороший продукт.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple оновила ОС для старих смартфонів і планшетів. Тепер власники iPhone 4 і iPhone 5 можуть оновитися до актуальної версії.