25-річний українець Володимир Кващук, працюючи тестувальником Microsoft, "заробив" на подарункових картах компанії 10 мільйонів доларів. Відомо, що Кващук працював QA-тестувальником в команді Microsoft, відповідальної за комерційну діяльність в інтернеті, з 2016 по 2018 рік. Схоже, Володимира не влаштовувала його заробітна плата, і він вирішив підзаробити незаконним шляхом, за що і поплатився величезним штрафом.

Тестувальники Microsoft можуть робити безкоштовні покупки, користуючись знижковими картками. Щоб запобігти шахрайству, компанія заблокувала можливість доставки фізичних товарів, замовлених за цим картам. Однак, наш співвітчизник знайшов лазівку, яка дозволила йому сильно розбагатіти.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Замість "фізичних товарів" Кващук купував за знижками подарункові сертифікати в магазині Microsoft і продавав їх третім особам.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Завдяки внутрішньому розслідування, вдалося вирахувати злочинця. За даними звинувачення, він завдав компанії збитків на $10 мільйонів, купив собі Tesla за $162 тисячі і віллу біля озера за $1,6 млн.

Кващуку загрожує до 20 років в'язниці і штраф в $250 тисяч.

Нагадаємо, що китайці вирішили здивувати публіку, і представили світу перший электропикап, ціна якого близько 19 тисяч доларів. Це означає, що цей автомобіль зможе дозволити собі величезну кількість водіїв. Правда, у нього є кілька недоліків. Приміром, максимальна швидкість автомобіля обмежена до 110 кілометрів на годину, а запас ходу всього лише 250 км без підзарядки. Втім, за таку ціну доведеться платити, і точно не грошима.

Як повідомляв Знай.uа, інсайдери розповіли, якими будуть iPhone 2020 року. Серед всього варто відзначити 3D-камеру, яка підніме якість фото на новий рівень. Схоже, у звичайних дзеркальних камер з'явиться серйозний конкурент. Враховуючи, що і без цього вони не користуються величезною популярністю на сьогоднішній день, у них просто немає шансів.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple планує випустити новий сервіс з підкастами. Тепер же яблучна корпорація хоче скласти конкуренцію Spotify.