днями мобільний додаток FaceApp, яке з'явилося ще в 2017 році, знайшло друге дихання. Програма вміє обробляти особи на фото і накладати різні фільтри: додати посмішку, омолодити або дуже реалістично зістарити особа.

Відзначимо, що новий фільтр робить реалістичні знімки людини, як він буде виглядати через 30 років. Все це робиться за допомогою нейромережі. Відомо, що на сегондяшний день більше 150 мільйонів користувачів вже скористалися цим додатком, і це вже не так весело, як здавалося на початку.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як згадав колишній менеджер Rackspace Роб Ла Гессе, щоб FaceApp дійсно працював, ви повинні дати йому дозвіл на доступ до ваших фотографій, причому до всіх фотографій. До того ж, програма працює у фоновому режимі, що непомітно для користувача.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

За словами гендиректора додатки Ярослава Гончарова, FaceApp завантажує і обробляє наші фотографії в хмарі, але додаток "тільки завантажить фотографію, обрану користувачем для редагування".

Нагадаємо, що китайці вирішили здивувати публіку, і представили світу перший электропикап, ціна якого близько 19 тисяч доларів. Це означає, що цей автомобіль зможе дозволити собі величезну кількість водіїв. Правда, у нього є кілька недоліків. Приміром, максимальна швидкість автомобіля обмежена до 110 кілометрів на годину, а запас ходу всього лише 250 км без підзарядки. Втім, за таку ціну доведеться платити, і точно не грошима.

Як повідомляв Знай.uа, інсайдери розповіли, якими будуть iPhone 2020 року. Серед всього варто відзначити 3D-камеру, яка підніме якість фото на новий рівень. Схоже, у звичайних дзеркальних камер з'явиться серйозний конкурент. Враховуючи, що і без цього вони не користуються величезною популярністю на сьогоднішній день, у них просто немає шансів.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple планує випустити новий сервіс з підкастами. Тепер же яблучна корпорація хоче скласти конкуренцію Spotify.