Про добровільно-примусовий характер установки оновлень користувачі Windows знають давно. Але деколи Microsoft переходить всі межі, коли справа доходить до маніакального вимоги терміново встановити найсвіжіші патчі, навіть якщо це загрожує зниженням продуктивності. Схоже, у компанії величезні проблеми. Відомо, що компанія повинна припинити підтримку Windows 7 вже у 2020 році, а до тих пір компанія повинна випускати оновлення для безпеки даних користувачів. Однак, є велика ймовірність того, що компанія просто не хоче витрачати на застарілу ОС свої ресурси, у зв'язку з чим хоче змусити користувачів оновитися до нової ОС.

Враховуючи цю нестабільність і непередбачуваність, стає зрозуміло, що багато користувачів намагаються уникати оновлення своїх комп'ютерів як можна довше, принаймні поки не будуть вирішені всі проблеми. Травневе оновлення 2019 року для Windows 10 під номером 1903 стало сумно відомим з-за великої кількості помилок. Втім, без цього не може випускати оновлення, так що користувачі у всю відмовляються від апдейтів.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На жаль для таких "консервативних" користувачів, Microsoft вирішила взяти справу в свої руки. Починаючи з сьогоднішнього дня, технічний гігант буде примусово оновити комп'ютери під управлінням Windows 10 версії 1803 до останньої версії 1903. Microsoft говорить, що її аргументація пов'язана в першу чергу з бажанням забезпечити безпеку систем. Схоже, у користувачів тобі ніхто не буде питати дозволу на оновлення ОС їхні ж комп'ютера.

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Нагадаємо, що китайці вирішили здивувати публіку, і представили світу перший электропикап, ціна якого близько 19 тисяч доларів. Це означає, що цей автомобіль зможе дозволити собі величезну кількість водіїв. Правда, у нього є кілька недоліків. Приміром, максимальна швидкість автомобіля обмежена до 110 кілометрів на годину, а запас ходу всього лише 250 км без підзарядки. Втім, за таку ціну доведеться платити, і точно не грошима.

Як повідомляв Знай.uа, інсайдери розповіли, якими будуть iPhone 2020 року. Серед всього варто відзначити 3D-камеру, яка підніме якість фото на новий рівень. Схоже, у звичайних дзеркальних камер з'явиться серйозний конкурент. Враховуючи, що і без цього вони не користуються величезною популярністю на сьогоднішній день, у них просто немає шансів.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple планує випустити новий сервіс з підкастами. Тепер же яблучна корпорація хоче скласти конкуренцію Spotify.