Компанія Apple зареєструвала в базі Євразійської економічної комісії нові моделі iPad, презентація яких може відбутися восени цього року. Планшети працюють на iPadOS, яка в даний момент знаходиться в стадії бета-тестування. Схоже, компанія готова представити нові планшети, вихід яких запланований на вересень цього року, разом з iPhone XI. Схоже, не тільки смартфонами яблучна корпорація хоче дивувати публіку.

У списку сертифікованих пристроїв значаться iPad з модельними номерами A2068, A2197, A2198, A2230 і A2228. Серед них можуть бути як нові версії iPad Pro, так і iPad (2019), про що повідомлялося раніше. Можливо, всі вони отримає процесори A13 bionicle, ка ки нові iPhone. Судячи по модифікаціям, є велика ймовірність того, що вони будуть сильно відрізнятися за цінами, як iPhone XR, який вважається бюджетним, і iPhone XS Max, який донині вважається флагманським.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як правило, реєстрації нових продуктів відбуваються за кілька місяців до офіційної презентації цих пристроїв. Передбачається, що восени разом з новими iPhone керівництво Apple покаже нові моделі iPad всіх доступних лінійок.

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple раптово воскресила одну з перших ігор. Повідомляється, що мова йде про віртуальному покері. І це одна з перших ігор, яку створила яблучна корпорація. Однак, у той час компанія вирішила все ж прибрати гру з магазину. Причина була банальною - Apple вважає, що гра не досить хороша для компанії, і над ним треба ще працювати. І в честь десятиліття компанія все ж повернула легендарний проект в магазин, і кожен бажаючий може його завантажити.

Як повідомляв Знай.uа Sony готує до виходу гнучкий смартфон, який здивує публіку. Що стосується його можливостей, він отримає складаний корпус, а також потужний процесор. До речі, камера отримає 10-кратний зум без втрати якості, що не може не радувати користувачів. Про ціни поки говорити рано.

Також Знай.uа писав, що в 2020 році компанія Apple представить відразу 4 нових iPhone. Один з них буде бюджетником, а от інші здивують користувачів своєю ціною. До речі, гаджети отримають підтримку 5G-мережі, що не може не радувати користувачів.