Компанія VAIO, що належить Japan Industrial Partners, додала в свій асортимент новий ноутбук SX12. Відразу варто відзначити, що у гаджета є свої фішки, яких немає у конкурентів. Це стильний компактний ноутбук преміального класу, орієнтований на бізнес-користувачів. Новинка виділяється в першу чергу дизайном, а точніше тим, що поєднує компактний і легкий корпус з великою кількістю різноманітних роз'ємів, що зараз зустрічається вкрай рідко. Що стосується роз'ємів, і справді багато. Можна навіть сказати рекордно багато.

Новинка є продовжувачами ідей, закладених у 11,6-дюймової моделі S11. При цьому VAIO SX12 відрізняється більш ефективною конструкцією, пропонуючи екран Full HD більшої діагоналі (12,5 дюйма) і збільшені ковпачки клавіш на корпусі приблизно такого ж розміру.

Що стосується багатого набору портів, про який згадувалося на початку, тут є три полноразмерых порту USB-A, USB-C для зарядки, HDMI, RJ45, роз'єм для навушників, слот для карт SD і навіть VGA! Загалом є все, щоб можна було обійтися без додаткових адаптерів. У ноутбуках Apple такого давно не було, і це точно не поліпшило ситуацію яблучних гаджетів на ринку.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Українці залишаться без пільг на комуналку: хто вже у "черзі", та за яких умов

Гороскоп на тиждень 23-29 вересня для всіх знаків Зодіаку: розвиток Козорогів, залежність Дів та розгубленість Раків

Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Серцем VAIO SX12 служать процесори Intel, починаючи з Celeron 4205U і закінчуючи Core i7-8565U. Оперативної пам'яті передбачено від 4 до 16 ГБ. Для зберігання даних є SSD з інтерфейсом PCIe об'ємом від 128 ГБ до 1 ТБ.

Що стосується ціни, за ноутбук доведеться заплатити від 1000 до двох тисяч доларів, в залежності від модифікації.

Нагадаємо, що докомпанія Google створила новий месенджер, який отримав унікальну функцію. Повідомляється, що новий додаток зможе працювати без підключення до інтернету. Таких функцій немає навіть у Viber і WhatsApp, які користуються популярністю протягом багатьох років.

Як повідомляв Знай.uа глава компанії Huawei назвав головна перевага OS Hongmeng над Android і iOS для смартфонів. В першу чергу, варто відзначити, що нова операційка працює помітно швидше, що позначиться на популярності. До того ж, нова ОС здатна працювати як на планшетах, так і на комп'ютерах і смартфонах. Інші системи не здатні працювати на абсолютно різних пристроях із-за застарілої начинки.

Також Знай.uа писав, що головний міф про Windows нарешті підтвердили. Повідомляється, що при управлінні курсором при завантаженню різних додатків система обробляє інформацію швидше, ніж у випадку, коли курсор залишається на одному місці. Втім, даний баг працював тільки на Windows XP, яка вже не користується популярністю.