Смартфон Honor 20 Pro надійшов у продаж у червні цього року, він зайняв друге місце в рейтингу кращих камерофонів DxOMark. За перші 3 секунди обсяг продажів перевищив 14,5 млн доларів). Це самий продаваний смартфон в своїй ціновій категорії. Втім, не все так гладко, як могло здатися на перший погляд. Нереальні продажу обернулися жахом для виробника.

Одразу ж після першої розпродажі з'ясувалося, що виробник зіткнувся з браком певних компонентів зі Сполучених Штатів через торгової війни між США і Китаєм. Компанія негайно запустила “план Б” і спробувала відновити виробництво і поставки смартфонів на склади. Проте, навіть це рішення не виправило ситуацію з дефіцитом.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Через деякий час Сюн Цзюньминь (Xiong Junmin), віце-президент Honor, підтвердив, що постачання Honor 20 Pro сильно постраждали. У той же час на сайтах онлайнових магазинів поступово стали з'являтися негативні відгуки про Honor 20 Pro. Втім, на сьогоднішній день всі проблеми з постачанням вирішені.

Популярні новини зараз

Не ТЦК, і навіть не пошта: хто може вручити повістку прямо вдома

Гороскоп на тиждень 23-29 вересня для всіх знаків Зодіаку: розвиток Козорогів, залежність Дів та розгубленість Раків

Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Нагадаємо, що браузер Firefox незабаром може стати платним. Звичайно, розробники залишать і безкоштовну версію, але з обмеженим функціоналом. Що стосується платній, в ній буде безлімітний vpn-сервіс, а також купа новий фішок, які зроблять використання браузера максимально комфортним.

Як повідомляв Знай.uа, флагманський Samsung Galaxy Note 10 показали на новий рендерах. Тепер гаджет показали з усіх сторін, і в очі кидається камера. У топової модифікації вона буде четверний, а бюджетною - 3 об'єктива. Серед іншого, деякі моделі будуть підтримувати мережу нового покоління 5G, а цінник одного з них буде досягати 1200 доларів.

Також Знай.uа писав, що браслет Xiaomi Mi Band 5 шокував користувачів. Не встигли розпродати Mi Band 4, як в мережі з'явилися перші подробиці про гаджеті нового покоління. Звичайно ж, новинка отримає кольоровий девайс, і купу крутих фішок, за типом чіпа NFC для безконтактної оплати. Правда, гаджет покажуть аж у травні 2020 року.