Китайські компанії завжди любили копіювати все у відомих брендів. Однак, в цей раз все зайшло занадто далеко, і у компанії Xiaomi з цим великі проблеми. У 2018 році з релізом iOS 12 такі смайлики доповнили новими під назвою Memoji, а представляють із себе вони смайлики, що дозволяють з високим ступенем точності відтворити зовнішній вигляд людини. Китайська корпорація Xiaomi вирішила створити клон, за що і поплатився.

Ще в смартфон Xiaomi Mi 8 з'явилися смайлики Mimoji, але вони представляли із себе жалюгідне видовище, так як були дуже сильно бракує. Лише через рік ця некорисна функція почала виглядати як готовий продукт. І тут Apple і підключилася.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Китайська корпорація заперечує всі звинувачення в плагіаті, стверджуючи, що тільки в її продукті є можливість автоматично генерувати текстові символи, а в технології Memoji такої функції немає.

Популярні новини зараз

Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди

Пенсіонери у паніці через нові вимоги: як не втратити останні копійки

90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Цікавіше за все те, що Xiaomi обіцяє засудити усіх, хто буде наполягати на тому, що фірмова технологія Mimoji є клоном Memoji від Apple, про що повідомляє видання PhoneArena. Звичайно ж, компанія буде через суд відстоювати свої права, так як щиро вважає, що дана розробка належить їм. Подивимося, чим це закінчиться. У разі, якщо Apple все ж захоче судитися з Xiaomi, то в останньої будуть великі проблеми.

Нагадаємо, що в мережу злили нові подробиці про прошивці від Xiaomi для смартфонів, вихід якої запланований на осінь цього року. Окрім новий деталей інтерфейсу, інсайдери опублікували фото з оболонкою, яка вже була в робочому стані на смартфоні. Серед іншого, користувачі відзначили, що зовнішній вигляд нагадує голий Android, який використовується на смартфонах Pixel від Google.

Як повідомляв Знай.uа культовий масл-кар Chevrolet Camaro відмовиться від бензинових двигунів. Вже до 2023 року автомобіль буде повністю електричним, що вплине на його зовнішній вигляд, а також на технічні характеристики.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo представила унікальний геймерський смартфон iQOO Neo. Крім потужного процесора і 6 Гб оперативної пам'яті, девайс отримав водяну систему охолодження, яка гарантує комфортне використання девайса під час геймінгу. Серед іншого, девайс отримав непогану камеру, а також об'ємний акумулятор на 4500 мАч.