iOS 13, при всьому бажанні, досить складно назвати масштабним оновленням. Проте, саме в цій версії розробники Apple прислухалася до користувачів і додали багато корисних опцій, яких так не вистачало iPhone.

Звичайно, не можна не відзначити темний режим, якого так довго чекали мільйони користувачів. Крім цього, компанія зуміла збільшити продуктивність смартфонів. Проте, компанія має ще один козир в рукаві, який змусить користувачів масово оновитися.

Після виходу третьої бета-версії iOS 13, розробники тут же взялися за вивчення нової збірки. В ході пошуків, ентузіасти “натрапили” на нову піктограму і рядки в коді. Як з'ясувалося згодом, Apple додала новий спосіб передачі даних — при первинній настройці пристрою. Він кардинально відрізняється від аналогічних технологій, але про новинку ми практично нічого не знаємо.

Популярні новини зараз

Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами

Терор кожної ночі: як "Шахеди" виснажують ППО

"Ідіть нах*й, г*ндони": Netflix платитиме гроші російській акторці, поки війська РФ вбивають українців

Пенсіонери у паніці через нові вимоги: як не втратити останні копійки

Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Якщо раніше відновити дані можна було з допомогою хмарного сервісу iCloud або через iTunes, то тепер це можливо і через провід - для цього необхідно підключити два iPhone безпосередньо один до одного. Подивимося, як воно буде виглядати насправді.

Нагадаємо, що в мережу злили нові подробиці про прошивці від Xiaomi для смартфонів, вихід якої запланований на осінь цього року. Окрім новий деталей інтерфейсу, інсайдери опублікували фото з оболонкою, яка вже була в робочому стані на смартфоні. Серед іншого, користувачі відзначили, що зовнішній вигляд нагадує голий Android, який використовується на смартфонах Pixel від Google.

Як повідомляв Знай.uа культовий масл-кар Chevrolet Camaro відмовиться від бензинових двигунів. Вже до 2023 року автомобіль буде повністю електричним, що вплине на його зовнішній вигляд, а також на технічні характеристики.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo представила унікальний геймерський смартфон iQOO Neo. Крім потужного процесора і 6 Гб оперативної пам'яті, девайс отримав водяну систему охолодження, яка гарантує комфортне використання девайса під час геймінгу. Серед іншого, девайс отримав непогану камеру, а також об'ємний акумулятор на 4500 мАч.