Ретро-консоль Sony PlayStation Classic вийшла на ринок в кінці 2018 року за ціною $100. З тих пір вартість пристрою кілька разів знижувалася і сьогодні її можна придбати всього за $25. Схоже, консоль так і не змогла стати популярною, і на це є ряд причин. Приміром, компанія вирішила заощадити, і випустила консоль жахливої якості. Картинка під час гри просто жахлива, і навіть те, що це “ретро-консоль” не врятує ситуацію. До того ж, ігри не такі вже й цікаві, щоб витрачати на них аж 100 доларів.

Нагадаємо, що саме значне зниження вартості в США (зі $100 до $60) відбулося всього через три тижні після виходу консолі на ринок. У той же період в Україні вартість в інтернет-магазинах знизилася з 3399 грн до 1999 грн. Після цього консоль кілька разів пропонувалася зі значними знижками, але нижче $30 ціна не опускалася. Тепер же консоль продають за копійки (650 грн).

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, що модель PlayStation Classic являє собою зменшену версію оригінальної PlayStation, випущеної в 1994 році.

Популярні новини зараз

Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди

Терор кожної ночі: як "Шахеди" виснажують ППО

Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна

90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних

Показати ще

Нагадаємо, що в мережу злили нові подробиці про прошивці від Xiaomi для смартфонів, вихід якої запланований на осінь цього року. Окрім новий деталей інтерфейсу, інсайдери опублікували фото з оболонкою, яка вже була в робочому стані на смартфоні. Серед іншого, користувачі відзначили, що зовнішній вигляд нагадує голий Android, який використовується на смартфонах Pixel від Google.

Як повідомляв Знай.uа культовий масл-кар Chevrolet Camaro відмовиться від бензинових двигунів. Вже до 2023 року автомобіль буде повністю електричним, що вплине на його зовнішній вигляд, а також на технічні характеристики.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo представила унікальний геймерський смартфон iQOO Neo. Крім потужного процесора і 6 Гб оперативної пам'яті, девайс отримав водяну систему охолодження, яка гарантує комфортне використання девайса під час геймінгу. Серед іншого, девайс отримав непогану камеру, а також об'ємний акумулятор на 4500 мАч.