У травні Apple оновила свої ноутбуки MacBook Pro, оснастивши їх новими восьмиядерними процесорами Intel Core i9 і модернізованої клавіатурою Butterfly. Але базова 13-дюймова модель без панелі Touch Bar, як і в минулому році, оновлення не отримала. Тепер же в мережі користувачі виявили згадка про ще одному флагманському ноутбуці від Apple з приставкою Pro.

минулого місяця пристрій з таким самим номером разом з іншими новими MacBook було помічено в базі даних Євразійської економічної комісії (ЄЕК). Однак, цей гаджет так і не представили, що означає, що корпорація все ж покаже його восени, або він просто не готовий. Це дозволяє укласти, що базова 13-дюймова модель без панелі Touch Bar, яка з 2017 року не оновлювалася, нарешті удостоїться уваги Apple.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Можна припустити, що оновлений 13-дюймовий MacBook Pro без панелі Touch Bar дебютує на вересневої презентації разом з традиційним оновленням iPhone. Крім цього, можуть представити публіці і MacBook Air, який здивує пользвоателей своєю ціною.

Популярні новини зараз

Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди

"Ідіть нах*й, г*ндони": Netflix платитиме гроші російській акторці, поки війська РФ вбивають українців

За світло можна платити по 1,72 грн за кВт: можливість, про яку багато хто не знає

Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду

Показати ще

Нагадаємо, що в мережу злили нові подробиці про прошивці від Xiaomi для смартфонів, вихід якої запланований на осінь цього року. Окрім новий деталей інтерфейсу, інсайдери опублікували фото з оболонкою, яка вже була в робочому стані на смартфоні. Серед іншого, користувачі відзначили, що зовнішній вигляд нагадує голий Android, який використовується на смартфонах Pixel від Google.

Як повідомляв Знай.uа культовий масл-кар Chevrolet Camaro відмовиться від бензинових двигунів. Вже до 2023 року автомобіль буде повністю електричним, що вплине на його зовнішній вигляд, а також на технічні характеристики.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo представила унікальний геймерський смартфон iQOO Neo. Крім потужного процесора і 6 Гб оперативної пам'яті, девайс отримав водяну систему охолодження, яка гарантує комфортне використання девайса під час геймінгу. Серед іншого, девайс отримав непогану камеру, а також об'ємний акумулятор на 4500 мАч.