В мережу були злиті якісні фото смартфона iPhoneXR, який Apple планують презентувати у вересні. Не секрет, що гаджет отримає збільшений запас акумулятора, і про це вже не раз говорили інсайдери.

Знімки опублікував відомий якісними инсайдами зі світу технологій індійський блогер Судханшу Амбхоре у себе Twitter.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Показати ще

Зображення підтверджують, що новий гаджет від корпорації Apple буде мати подвійну основну камеру (з двома модулями). Це означає, що компанія продовжує покращувати смартфон, хоч він і буде вважатися “бюджетником”, якщо порівнювати зі своїми побратимами.

За відомостями ЗМІ з різних джерел раніше стало відомо, що iPhone XI, який також буде представлений у вересні-жовтні, отримає потрійну камеру.

На опублікованих блогером фото iPhone XR представлений в синьому кольорі з прозорим корпусом. Зовнішній вигляд нового смартфона з моделі iPhone X майже не змінився, зберігши яка стала відомою "брову" у верхній частині екрана. Відомо, що Apple не поспішає впроваджувати революційні фішки в смартфони 2019 року. Все найцікавіше залишили на 2020 рік, який ми з нетерпінням чекаємо.

Нагадаємо, що консоль PlayStation 4 хоч і була популярною років 5 тому, на сьогоднішній день варто визнати, що вона сильно застаріла. Втім, у 2020 році на зміну прийде нова приставка, яка здивує користувачів своїми характеристиками. Експерти вирішили порівняти з можливостями ці консолі, щоб з'ясувати їх головні відмінності. Виявилося, що PS5 в 7-8 разів могутніше PS4, і це викликало шок у користувачів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi розлютила користувачів по всьому світу. Відомо, що компанія прибрала бета-версію черговий прошивки, що не сподобалося користувачам. Виявилося, що бета-версії набагато краще працюють на смартфонах, ніж фінальні версії, які доступні кожному користувачеві.

Також Знай.uа писав, що Google Chrome отримав велике оновлення, серед яких і поліпшення продуктивності, а також режим економії трафіку. Тепер браузер використовується менше ресурсів смартфона, що збільшує його тривалість роботи.