Німецький автовиробник Audi відкликає частину вже проданих електричних кросоверів Audi e-tron з-за проблем з герметизацією акумуляторної батареї, в яку може потрапити волога, що в свою чергу здатне викликати коротке замикання і пожежа. Схоже, компанія зробила величезну помилку, і не протестувала надійність автомобіля должнім чином. У будь-якому випадку, всім водіям даної моделі авто рекомендується звернутися до автовиробника.

Програма відкликання торкнеться 540 електромобілів, вже доставлених покупцям, дана проблема торкнеться 1644 примірників. Жодного реального інциденту ще не відбулося, проте інженери компанії виявили дану проблему в п'яти електромобілях і вирішили не ризикувати. І це правильних хід, так як в разі нещасного випадку у компанії будуть великі проблеми з репутацією, так і з законом.

Проблема пов'язана з неякісним ущільненням силового кабелю на ділянці між акумуляторами та зарядним портом. Якщо з якоїсь причини на кабелі накопичується волога, то вона може протекти всередину акумуляторного блоку і викликати замикання. Враховуючи, як електрокари спалахують за кілька секунд, наслідки можуть бути просто жахливими.

Популярні новини зараз

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нагадаємо, що експерти склали рейтинг найбільш надійних смартфонів у світі. На диво, яблучна корпорація, яка відома завдяки якості своїх гаджетів, посіла лише третє місце. В трійці немає навіть компанії Samsung, яка продає свої флагмани за ціною від тисячі доларів. Перше місце посіла компанія Huawei, яка різко увірвалася на ринок смартфонів зі своїми дешевими флагманами.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google виявила вбудовані віруси в смартфонах на базі Android. Дивно, але ці віруси з'явилися на смартфонах ще під час їх складання. Іншими словами, шкідливий код був вбудованим прямо з заводу.

Знай.uа писав, що смартфон Google Pixel 4, який покажуть вже в жовтні 2019 року, з'явився на якісних знімках. Тепер ми можемо розглянути девайс з усіх боків. Серед іншого, в очі кидається саме одинарна камера. Схоже, компанія не хоче відступати від своїх принципів, і продовжує покращувати фото з допомогою нейромережі.