Після заборони компанії Huawei використовувати операційну систему Android в своїх гаджетах, керівництво Google просить американських політиків зняти санкції, оскільки поява ще однієї мобільної ОС може зашкодити їхньому бізнесу. Схоже, пошуковик усвідомив всю міць китайської компанії, яка здатна скинути пошуковика з п'єдесталу.

Після численних звинувачень компанії Huawei в шпигунстві влада США заборонила американським підприємствам вести бізнес з техногигантом з Китаю. У першу чергу це торкнулося компанії Google, яка надає Huawei свою операційну систему Android. Тепер же сервіси від Google виявилися недоступними для корпорації.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нові гаджети Huawei повинні будуть виходити на їх власній операційній системі, і Google також обмежить оновлення Android для старих мобільних пристроїв китайського виробника. Нова ОС від Huawei стане повноцінною заміною Android. Злиті раніше знімки нової ОС показали, що компанія вирішила не морочитися, і створила дизайн на подобі Android.

Популярні новини зараз

Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна

Нижче вже не буде? Озвучено курс долара на кінець осені

Тарифи на електроенергію: чому у Європі ціни падають, а в Україні тільки зростають

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила нову зубну щітку, яка стане вашим особистим дантистом. Гаджет оснащується сенсорним екраном, а також величезною кількістю різних режимів, щоб забезпечити ефективну чистку зубів. Зазначимо, що щітка коштує всього тисячу гривень, і за ці гроші користувачі отримають розумну щітку, яка підкаже, наскільки ефективно ви чистите свої зуби.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що браузер Mozilla отримав круте оновлення. Тепер же сторонні сайти не можуть відстежувати дані про користувачів, які їх відвідують. Таким чином, компанія хоче убезпечити користувачів від небажаного збирання інформації, який часто є незаконним. Тепер же у бразера від Google з'явився потужний конкурент, який здатний затьмарити пошукача на ринку браузерів.

Знай.uа писав, що компанія Apple з виходом нової версії iOS додала підтримку геймпадів на iPhone. Це чудова новина для тих, хто не любить грати в мобільні ігри за допомогою сенсорного екрану, а довіряє геймпаду від своєї улюбленої консолі.