Генеральний директор підрозділу PlayStation Джим Райан прокоментував співпрацю Sony і Microsoft в області хмарних технологій. Його відповідь виявився несподіваним.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На питання видання The Financial Times, про можливе злиття Xbox та PlayStation, представник Sony відповів, що не існує такого сценарію, в рамках якого дві платформи об'єднуватися. Це означає, що компанія все ж краще конкурувати друг з іншому, ніж працювати над одним проектом. Можливо, це навіть вигідніше, та й рух консолей майбутнього у корпорацій кардинально відрізняються. За словами Джима, недавнє рішення про співпрацю Sony і Microsoft викликано появою на ринку нового конкурента в особі Google Stadia, яку вже представила компанія.

Популярні новини зараз

Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців

Головне за 22 вересня: пенсію збільшать, повістки прийдуть поштою, курс долара шокує, а українці отримають ще одну платіжку

Тарифи на електроенергію: чому у Європі ціни падають, а в Україні тільки зростають

Комунальники запроваджують новий спосіб оплати рахунків: для українців шанс заощадити

Показати ще

Замість створення нової платформи японський гігант спрямує всі зусилля на забезпечення максимальної сумісності між PlayStation 4 і консолями наступного покоління.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила нову зубну щітку, яка стане вашим особистим дантистом. Гаджет оснащується сенсорним екраном, а також величезною кількістю різних режимів, щоб забезпечити ефективну чистку зубів. Зазначимо, що щітка коштує всього тисячу гривень, і за ці гроші користувачі отримають розумну щітку, яка підкаже, наскільки ефективно ви чистите свої зуби.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що браузер Mozilla отримав круте оновлення. Тепер же сторонні сайти не можуть відстежувати дані про користувачів, які їх відвідують. Таким чином, компанія хоче убезпечити користувачів від небажаного збирання інформації, який часто є незаконним. Тепер же у бразера від Google з'явився потужний конкурент, який здатний затьмарити пошукача на ринку браузерів.

Знай.uа писав, що компанія Apple з виходом нової версії iOS додала підтримку геймпадів на iPhone. Це чудова новина для тих, хто не любить грати в мобільні ігри за допомогою сенсорного екрану, а довіряє геймпаду від своєї улюбленої консолі.