Міжнародна ситуація підштовхує компанію Huawei до випуску власної операційної системи. Нагадаємо, що розробка нової ОС Hongmeng OS проводилася ще з 2012 року, і тепер цей час настав. У мережу злили фото дизайну нової операційної системи, яка створена для заміни Android від Google.

Тих, хто хотів побачити щось екстраординарне і зовсім несхоже на Android, чекає розчарування - все в дусі мобільної ОС Google, приправлений фірмовим інтерфейсом EMUI. Втім, це цілком логічно: немає сенсу винаходити велосипед, якщо на ринку вже є працюючі технології і перевірені рішення як в дизайні, так і в функціоналі.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди

Головне за 22 вересня: пенсію збільшать, повістки прийдуть поштою, курс долара шокує, а українці отримають ще одну платіжку

Тарифи на електроенергію: чому у Європі ціни падають, а в Україні тільки зростають

Яйця їм наші не підходять: ще одна країна просить про заборону продуктів з України

Показати ще

І в цьому криється грамотний маркетинговий хід: в Huawei хочуть забезпечити спадкоємність інтерфейсів, щоб користувач, простіше кажучи, навіть не здогадувався, що він користується смартфоном не з Android, а з Hongmeng OS (або ARK OS). Інсайдери повідомляли, що нова ОС стане доступною вже на початку 2020 року, а її презентація відбудеться восени 2019 року.

Нагадаємо, що експерти впевнені, що в 2020 році в Apple буде далеко не найкраще становище на ринку. Виною цьому будуть iPhone 2019, які покажуть публіці вже в вересні цього року. Якщо говорити більш конкретно, то відсутність підтримки 5G в смартфонах і планшетах істотно знизять популярність. Наприклад, практично всі виробники смартфонів вже випустили свої смартфони з підтримкою мережі нового покоління.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що експерти назвали вартість Samsung Galaxy Note 10. Відомо, що він вийде в чотирьох модифікаціях, дві з яких зможуть підтримувати 5G-мережу. Що стосується цін, за одну з модифікацій доведеться заплатити близько 1200 доларів, що досить багато навіть для флагмана від iPhone.

Знай.uа писав, що експерти показали якість збірки смартфона K20 Pro від Redmi. Як виявилося, збірка досить якісна, а заміна компонентів не складе праці фахівця. Більш того, навіть заміна акумулятора передбачено, що дає нам зрозуміти, що цей флагман здатний працювати не один рік.