Компанія Apple оголосила переможців премії Design Awards 2019. У рамках цього конкурсу купертінскій гігант вибирає кращі, на його думку, програми для своїх платформ. Серед додатків були як платні, так і безкоштовні проекти. Всі вони знаходяться в загальному доступі, так що кожен власник iPhone може випробувати гри особисто.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У список увійшли дев'ять додатків:

Нагадаємо, що експерти впевнені, що в 2020 році в Apple буде далеко не найкраще становище на ринку. Виною цьому будуть iPhone 2019, які покажуть публіці вже в вересні цього року. Якщо говорити більш конкретно, то відсутність підтримки 5G в смартфонах і планшетах істотно знизять популярність. Наприклад, практично всі виробники смартфонів вже випустили свої смартфони з підтримкою мережі нового покоління.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що експерти назвали вартість Samsung Galaxy Note 10. Відомо, що він вийде в чотирьох модифікаціях, дві з яких зможуть підтримувати 5G-мережу. Що стосується цін, за одну з модифікацій доведеться заплатити близько 1200 доларів, що досить багато навіть для флагмана від iPhone.

Знай.uа писав, що експерти показали якість збірки смартфона K20 Pro від Redmi. Як виявилося, збірка досить якісна, а заміна компонентів не складе праці фахівця. Більш того, навіть заміна акумулятора передбачено, що дає нам зрозуміти, що цей флагман здатний працювати не один рік.