У нотатках до релізу iOS 13 компанія Apple розповіла про оптимізацію витрати заряду батареї, яка присутня в останньої операційній системі. Схоже, компанія вирішила подбати про смартфонах користувачів, а таке трапляється вкрай рідко.

Крім того, підзарядка з 80% до 100% протягом п'яти днів підряд призводить до того, що п'ять разів по 20% у сумі складуть повний цикл зарядки. Так і неповний розряд батареї з подальшою зарядкою до 100% теж завдає шкоди батареї. Тримати її завжди підключеної до зовнішнього джерела живлення - теж погане рішення. Однак, яблучна корпорація вирішила цю проблему дуже простим рішенням. Виявляється, новий алгоритм здатний відключати зарядку при досягненні певного відсотка підзарядки.

Читай Знай.іа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців

Пенсіонери у паніці через нові вимоги: як не втратити останні копійки

Гени, які передає тільки мама: як вона формує характер і емоційний стан дитини

Яких захворювань можна уникнути, з'їдаючи по одному банану на день: ви здивуєтеся

Показати ще

Новий алгоритм буде тримати рівень заряду смартфона на позначці 80 відсотків, щоб збільшити тривалість життя акумулятора.

Іншими словами, iOS 13 подбає про те, щоб iPhone не витрачав всю ніч на зарядку, яка пристрою не потрібна хоча б через ризиків перегріву. Програма забезпечує 100% заряду батареї до початку активного дня. Це чудова новина для тих, хто не поспішає змінювати дорогий акумулятор на своєму iPhone.

Нагадаємо, що експерти впевнені, що в 2020 році в Apple буде далеко не найкраще становище на ринку. Виною цьому будуть iPhone 2019, які покажуть публіці вже в вересні цього року. Якщо говорити більш конкретно, то відсутність підтримки 5G в смартфонах і планшетах істотно знизять популярність. Наприклад, практично всі виробники смартфонів вже випустили свої смартфони з підтримкою мережі нового покоління.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що експерти назвали вартість Samsung Galaxy Note 10. Відомо, що він вийде в чотирьох модифікаціях, дві з яких зможуть підтримувати 5G-мережу. Що стосується цін, за одну з модифікацій доведеться заплатити близько 1200 доларів, що досить багато навіть для флагмана від iPhone.

Знай.uа писав, що експерти показали якість збірки смартфона K20 Pro від Redmi. Як виявилося, збірка досить якісна, а заміна компонентів не складе праці фахівця. Більш того, навіть заміна акумулятора передбачено, що дає нам зрозуміти, що цей флагман здатний працювати не один рік.