Всесвітня конференція розробників на платформах Apple (WWDC 2019) відбудеться 3 червня в Сан-Хосе в 19:00 за київським часом. Дивитися пряму трансляцію WWDC 2019 можна на офіційному сайті Apple (посилання нижче).

https://www.apple.com/apple-events/

Вся конференція буде проходити з 3 по 7 червня, але основна частина, зрозуміло, буде проходити саме 3 червня на основному виступі. Втім, ми вже знаємо практично про все, що компанія покаже на цьому тижні. Звичайно ж, є кілька речей, які привертають до себе особливу увагу. Наприклад, iOS 13, яка отримає темний режим для планшетів і смартфонів. Також нова версія ОС подарує планшетам більше можливостей: тепер до iPad можна підключати клавіатуру і комп'ютерну мишку, що зробить з планшета повноцінну заміну комп'ютерів.

Популярні новини зараз

Тарифи на електроенергію: чому у Європі ціни падають, а в Україні тільки зростають

Яких захворювань можна уникнути, з'їдаючи по одному банану на день: ви здивуєтеся

Яйця їм наші не підходять: ще одна країна просить про заборону продуктів з України

"Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок

Показати ще

Зрозуміло, оскільки це конференція для розробників, нових пристроїв чекати не варто. Для watchOS багато чекають появи власного магазину додатків, що зробить розумні годинники більш незалежним продуктом.

Зрозуміло, дивитися WWDC 2019 на YouTube теж буде можна, причому абсолютно точно з'являться оригінальні трансляції, так і переклади від відомих блогерів.

Нагадаємо, що в мережу злили подробиці про Samsung Galaxy Note 10, вихід якого запланований на серпень 2019 року. Повідомляється, що флагман буде працювати без фізичних кнопок, і замість них будуть сенсорні датчики. Будемо сподіватися, що нова технологія буде справді корисною, і подарує користувачам новий досвід у використанні смартфонів. Не варто забувати, що смартфони отримають підтримку сері 5G.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Microsoft представила новий сервіс для геймерів під назвою Xbox Game Pass. В теорії, ця технологія допоможе грати в консольні ігри на ПК, що не може не радувати геймерів, причому грати можна у вибрані проекти, які на сьогоднішній день в топі по популярності.

Знай.uа писав, що компанія Apple запатентувала складаний смартфон. Судячи з усього, корпорація хоче заявити про себе на ринку гнучкий смартфонів, як це вже зробили Samsung і Huawei. Однак, гнучкий смартфон від яблучної компанії не вийде в 2019 році.