Компанія Valve забанила 18 мільйонів акаунтів Steam, створених за допомогою програми-генератора акаунтів. Це означає, що компанія почала боротися з хакерами і тими, хто продає акаунти в ігровій бібліотеці.

Всі акаунти створювалися за допомогою Steam Account Генератор, який дозволяє генерувати акаунти без прив'язки до електронної пошти. У компанії порахували всі закладки, створені за допомогою цієї програми, фейковими. Схоже, корпорація не хоче, щоб мільйони акаунтів залишалися порожніми, тим самим завантажуючи як сервера, так і бази даних компанії.

На сайті генератора вже з'явився запис про те, що всі облікові записи були заблоковані. Творці програми вказали, що вже розбираються з проблемою. Однак, чи зможе генератор обійти захист Valve - покаже час.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 23-29 вересня для всіх знаків Зодіаку: розвиток Козорогів, залежність Дів та розгубленість Раків

Нижче вже не буде? Озвучено курс долара на кінець осені

90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних

"Посилення силової мобілізації": адвокат пояснив, чим обернуться повістки від "Укрпошти"

Показати ще

Нагадаємо, що в мережу злили подробиці про Samsung Galaxy Note 10, вихід якого запланований на серпень 2019 року. Повідомляється, що флагман буде працювати без фізичних кнопок, і замість них будуть сенсорні датчики. Будемо сподіватися, що нова технологія буде справді корисною, і подарує користувачам новий досвід у використанні смартфонів. Не варто забувати, що смартфони отримають підтримку сері 5G.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Microsoft представила новий сервіс для геймерів під назвою Xbox Game Pass. В теорії, ця технологія допоможе грати в консольні ігри на ПК, що не може не радувати геймерів, причому грати можна у вибрані проекти, які на сьогоднішній день в топі по популярності.

Знай.uа писав, що компанія Apple запатентувала складаний смартфон. Судячи з усього, корпорація хоче заявити про себе на ринку гнучкий смартфонів, як це вже зробили Samsung і Huawei. Однак, гнучкий смартфон від яблучної компанії не вийде в 2019 році.