На виставці Computex в Тайбеї, місцева компанія Asus представила ноутбук незвичайної концепції під назвою ZenBook Pro Duo. Його клавіатуру посунули вниз, а на її традиційному місці розташовується другий дисплей, який може як розширювати основний, так і виступати додатковим сенсорним органом управління. І хоча він виглядає як концепт, компанія планує запустити його в продаж. Подібною технологією двох екранів користується Apple в MacBook Pro, який над клавіатурою є сенсорна панель з потрібними віджетами та іншою корисною інформацією.

Обидва екрану пристрою отримали роздільну здатність 4К (як мінімум, якщо вважати пікселі по горизонталі). Основний 15-дюймовий дисплей отримав звичне поєднання сторін 16:9, а додатковий, названий ScreenPad Plus — 32:9. За якість картинки переживати точно не варто.

“Під капотом” може знаходиться процесор до Intel Core i9 і відеокарта Nvidia RTX 2060. Тут є чотири мікрофони для роботи голосових асистентів Alexa і Cortana, однак, на ноутбуці вони марні. Про ціни поки говорити рано, як і дату виходу.

Популярні новини зараз

Яких захворювань можна уникнути, з'їдаючи по одному банану на день: ви здивуєтеся

Комунальники запроваджують новий спосіб оплати рахунків: для українців шанс заощадити

Ціни на продукти, відсоток із зарплат та "журба" НБУ: як збільшаться витрати українців з 1 жовтня

Здеруть не лише за комуналку: українцям встановили додаткову плату за житло

Показати ще

Нагадаємо, що в мережі показали рендери майбутніх iPhone, вихід яких запланований на вересень 2020 року. Інсайдери повідомляють, що компанія приготує революційні функції, щоб привернути до себе нову аудиторію. Приміром, iPhone отримають 3D-камеру, яка помітно поліпшить якість фото, а також підтримку 5G, якої поки ще не буде в iPhone 2019 року, дебют яких заплановано на вересень 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що користувачі Windows 10 знову виявили нову уразливість. Повідомляється, що зловмисники можуть отримати доступ до комп'ютера віддалено, без втручання користувачів, причому робити це непомітно. Microsoft пообіцяла закрити вразливість найближчим часом.

Знай.uа писав, що компанія Huawei під загрозою банкрутства. Повідомляється, що смартфони компанії можуть опинитися без важливої функції. Технологія Bluetooth тепер недоступна для компанії, так що Huawei доведеться знайти гідну альтернативу.