Смартфони Samsung Galaxy M показали, що компанія кардинально переглянула свій підхід до бюджетних моделей, зробивши їх дуже привабливими на тлі конкуруючих пропозицій. Втім, це не дивно, так як мобільний підрозділ Samsung було в стані кризи, і лише правильний підхід до продажів смартфонів міг змінити ситуацію.

До теперішнього моменту Samsung вже випустила три смартфона в рамках бюджетної лінійки Galaxy M: Galaxy M10, M20 і M30. І ось на підході четверта модель Galaxy M40, яку повинні подати до Індії 11 червня. Чекати залишилося недовго, і мільйони користувачів відразу побіжать купувати відмінний бюджетник з непоганими характеристиками.

Прийдешній бюджетний флагман Samsung Galaxy M40 повинен закріпити успіх лінійки завдяки вражаючому співвідношенням характеристик і ціни. Власне, Galaxy M40 приписують SoC Snapdragon 675, дисплей Infinity-O з точковим вирізом під фронтальну камеру, як у більш дорогих моделей компанії, потрійну основну камеру, 6/128 ГБ пам'яті і акумулятором на 5000 мАч. Акумулятор точно порадує користувачів своїм обсягом.

Популярні новини зараз

Головне за 22 вересня: пенсію збільшать, повістки прийдуть поштою, курс долара шокує, а українці отримають ще одну платіжку

Нижче вже не буде? Озвучено курс долара на кінець осені

Яких захворювань можна уникнути, з'їдаючи по одному банану на день: ви здивуєтеся

Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці

Показати ще

За смартфон доведеться заплатити близько 290 доларів.

Нагадаємо, що в мережі показали рендери майбутніх iPhone, вихід яких запланований на вересень 2020 року. Інсайдери повідомляють, що компанія приготує революційні функції, щоб привернути до себе нову аудиторію. Приміром, iPhone отримають 3D-камеру, яка помітно поліпшить якість фото, а також підтримку 5G, якої поки ще не буде в iPhone 2019 року, дебют яких заплановано на вересень 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що користувачі Windows 10 знову виявили нову уразливість. Повідомляється, що зловмисники можуть отримати доступ до комп'ютера віддалено, без втручання користувачів, причому робити це непомітно. Microsoft пообіцяла закрити вразливість найближчим часом.

Знай.uа писав, що компанія Huawei під загрозою банкрутства. Повідомляється, що смартфони компанії можуть опинитися без важливої функції. Технологія Bluetooth тепер недоступна для компанії, так що Huawei доведеться знайти гідну альтернативу.