Незважаючи на те, що багато хто зараз користуються тарифами з безлімітним Інтернетом, залишаються і ті, кому не потрібно багато трафіку.

Однак, деякі програми занадто багато вживають трафіку, і відстежити без смартфона не вийде.

Щоб дізнатися, яка програма використовує ваш інтернет, досить зайти в розділ “Стільниковий зв'язок” налаштувань iPhone або iPad. Тут розміщені всі ваші додатки, а також дані про споживання ними мобільного Інтернету (власне, багато хто про це знають). Але окремої уваги заслуговує розділ “Системні служби”. У ньому можна дізнатися, скільки трафіку споживає, наприклад, Siri, Push-повідомлення або режим модему. Це допоможе контролювати кількість використаного трафіку. Така штука є і в Android, що теж порадує користувачів ОС від Google.

Популярні новини зараз

НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ

Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft випустила свій браузер, Edge для ноутбуків від Apple. Зазначимо, що цей браузер, за заявами розробників, гарантує надійну швидкість завантаження сторінок, а також широкий функціонал. Однак, на практиці, Edge програє таким конкурентам як Google Chrome, Opera і Mozilla Firefox за всіма параметрами. Для чого він потрібен насправді - загадка. Втім, на кожен товар знайдеться свій покупець.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Mozilla прискорила роботу браузера Firefox. За заявами розробників, браузер почав на 40% швидше працювати, якщо порівнювати з попередніми версіями. Проте, в цьому є певний сенс - компанія хоче скласти серйозного конкурента браузеру Chrome від Google. Подивимося, хто крутіший.

Знай.uа писав, щомартфон Vivo NEX 2 незабаром з'явиться на прилавках. Повідомляється, що компанія спробувала зробити смартфон без рамок, при цьому без використання об'ємного дисплея, як у Galaxy S8.