Дивлячись на ці знімки, важко зрозуміти, хто кого тестував: чи то птах дуже прагнув потрапити в об'єктив камери новітнього OnePlus 7 Pro, чи власник смартфона знайшов ідеальний об'єкт для демонстрації можливостей оптичного зума, але, як би те ні було, у всіх все зійшлося: птах отримала свою хвилини слави, а у нас з'явився ще один приклад того, на що здатний оптичний зум в OnePlus 7 Pro. Іншими словами, в мережу злили фото, зроблене за допомогою мало не головного смартфона 2019 року - OnePlus 7 Pro, який отримає круту камеру, потужний процесор, а також підтримку мережі 5G.

Про те, що для зйомки використовувався новий флагман OnePlus, свідчить напис в кутку знімка. Що ж стосується результату, то він цілком хороший: зображення не змазано, та й деталізація на рівні. Хоча, за попередніми даними, в плані саме деталізації і яскравості півтонів OnePlus 7 Pro поступається Huawei P30 Pro. Цілком можливо, що показники камери зможуть перевершити навіть смартфони від китайських корпорацій.

Конфігурація основної камери OnePlus 7 Pro, нагадаємо, виглядає наступним чином: основний датчик дозволом 48 Мп і об'єктив з діафрагмою F/1,6, 8-мегапіксельний модуль з триразовим зумом і об'єктивом з діафрагмою F/2,4) і модуль з ширококутним об'єктивом і датчиком зображення роздільною здатністю 16 Мп. Девайс покажуть вже в травні цього року, а от чекати на прилавках не варто раніше червня.

Популярні новини зараз

Ціни на продукти, відсоток із зарплат та "журба" НБУ: як збільшаться витрати українців з 1 жовтня

Здеруть не лише за комуналку: українцям встановили додаткову плату за житло

Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Motorola планує випустити бюджетний смартфон Moto E6, який порадує користувачів приємною ціною, а також цікавою начинкою. Що стосується ціни, він точно буде коштувати дешевше 200 доларів. Втім, це не дивно, адже смартфон створювали для ринку Індії, на якому дуже популярні бюджетні девайси.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що смартфон Samsung Galaxy S10 вибухнув у руках власника. Відзначимо, що це була топова модифікація смартфона, цінник за який досягає 1400 доларів. Після звернення в техпідтримку, власнику небезпечного смартфон відмовили в заміні, повідомивши, що причиною вибуху були зовнішні пошкодження. Користувач не тільки втратив силу-силенну грошей, але і його життя піддавалася величезному ризику.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi планує випустити смартфон з незвичайним вирізом на екрані. Компанія навіть показала патент, на якому видно, що сам виріз випирає з корпусу смартфона, що робить цей девайс трохи дивним.