Китайська компанія Huawei виходить на ринок ТБ не просто так: стоїть мета-увійти до Топ-5 виробників у цьому сегменті за три роки. Саме тому корпорація готова представити телевізори з модемом 5G і роздільною здатністю 8К. І це при тому, що діагоналі екрана перших представників особливо великими не будуть: 55 і 65 дюймів. Судячи з усього, компанія вирішила представити лучшием тлевизоры на сьогоднішній день. Однак, чи буде ціна цілком адекватною - дізнаємося пізніше. Приміром, топові телевізори від Sony продаються за ціною в 70 тисяч доларів, і можуть запропонувати формат картинки 8К.

Сенс підтримки 5G полягає в тому, щоб користувач міг швидко завантажувати сучасний контент у високому дозволі. Вона потрібна для безпроблемної роботи 360-градусних відео і додатків VR. Нарешті, 5G позбавить користувача від необхідності використання кабельного або супутникового мовлення, що зробить телевізор більш практичним зі всіх сторін.

Значення дозволу 8К теж важко переоцінити. Так, за даними аналітиків HIS у минулому році ринок цих телевізорів становить всього 20 000 штук, але вже в поточному році він збільшиться до 430 000, а в наступному – до 2 000 000. Безсумнівно, для таких телевізорів буде створитися контент з такою ж якістю, щоб залучити як можна більше публіки. Коли такі телевізори з'являться на прилавках - покаже час.

Популярні новини зараз

Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине

Яйця їм наші не підходять: ще одна країна просить про заборону продуктів з України

Здеруть не лише за комуналку: українцям встановили додаткову плату за житло

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Motorola планує випустити бюджетний смартфон Moto E6, який порадує користувачів приємною ціною, а також цікавою начинкою. Що стосується ціни, він точно буде коштувати дешевше 200 доларів. Втім, це не дивно, адже смартфон створювали для ринку Індії, на якому дуже популярні бюджетні девайси.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що смартфон Samsung Galaxy S10 вибухнув у руках власника. Відзначимо, що це була топова модифікація смартфона, цінник за який досягає 1400 доларів. Після звернення в техпідтримку, власнику небезпечного смартфон відмовили в заміні, повідомивши, що причиною вибуху були зовнішні пошкодження. Користувач не тільки втратив силу-силенну грошей, але і його життя піддавалася величезному ризику.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi планує випустити смартфон з незвичайним вирізом на екрані. Компанія навіть показала патент, на якому видно, що сам виріз випирає з корпусу смартфона, що робить цей девайс трохи дивним.