У лютому під брендом Energizer був представлений досить незвичайний смартфон Power Max P18K Pop з акумулятором ємністю 18 000 мА·ч. Однак через те, що новинка вкрай незвичайна і більше нагадує зовнішній акумулятор з екраном, ніж смартфон, компанія Avenir Telecom (володіє ліцензією на бренд Energizer) не зважилася випустити його на ринок просто так, а замість цього запустив краудфандинговую кампанію на Indiegogo. Однак, це був вірний крок, так як збір коштів теж з тріском провалився. Це було цілком очікувано, так як зовнішній вигляд пристрою м'яко кажучи не привабливий.

Сьогодні кампанія завершилася повним провалом. За 41 день, на протязі яких йшов збір засобів, виробникові вдалося залучити всього $15 005 при необхідних $1,2 млн. тобто, за підсумками виробник зумів отримати всього 1% від потрібної суми. Придбати Energizer Power Max P18K Pop висловили бажання лише 11 чоловік.

Зазначимо, що за смартфон виробники просили аж 700 доларів. Судячи по характеристиках, він точно не коштує цих грошей. Так, акумулятор просто величезний, але крім цього більше немає ніяких цікавих фішок, так що за ці гроші можна купити флагман від Apple або Samsung.

Популярні новини зараз

Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання

Яйця їм наші не підходять: ще одна країна просить про заборону продуктів з України

Здеруть не лише за комуналку: українцям встановили додаткову плату за житло

Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Nubia показала компактний смартфон з підтримкою 5G-мережі - Nubia Mini 5G. Відзначимо, що крім підтримки мережі нового стандарту, девайс відрізняється від конкурентів компактним дизайном. Серед іншого, смартфон отримав флагманський процесор Snapdragon 855, а також об'ємний акумулятор. Про ціну і про дату виходу поки говорити рано.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що фітнес трекери обманюють користувачів. Дослідники випробували найпопулярніші браслети від різних виробників, і як виявилося, деякі з браслетів збільшували показники пройденої дистанції, причому мало не на половину. Крім цього, деякі браслети розряджаються набагато швидше, ніж заявлений час.

Знай.uа писав, що компанія Apple випустила оновлення iOS 12.3, яке додало кілька цікавих функцій для власників продукції яблучної корпорації. Відразу варто відзначити, що тепер смартфони отримали підтримку Apple TV, а також доступ до унікального контенту.