Стандартний ноутбук- це перш за все легкість, мобільність та комплектація all-in-one, якими не може похвалитися стаціонарний ПК. Однак, більшість користувачів помітно скорочують життя своїх ноутбуків, і навіть про це не підозрюють. Ось кілька порад, які продовжать життя вашого пристрою.

1. Не покладайтеся повністю на консультанта в магазині. Вам можуть нарадити купу непотрібної нісенітниці, і навіть встановлених програм (не безкоштовно), хоча ви можете налаштувати комп'ютер самостійно всього на 30 хвилин.

2. Якість - не обов'язково дорого і химерно. Самий стильний дизайн сезону - це добре, якщо ви збираєтеся милуватися ноутбуком в якості предмета інтер'єру. Прийшовши додому і розкривши упаковку ви, швидше за все, будете неприємно здивовані непотрібністю інтерфейсу, швидкістю роботи, а від глянцевого екрану почнуть боліти очі. Вже краще радитися зі знайомими, чи робити висновки самостійно.

3. Не дивіться на гарантію. Пристрій може вийти з ладу відразу після закінчення гарантійного строку. Виберіть модель з поліпшеними характеристиками замість цього і вже краще витратьте зекономлені кошти на твердотільний накопичувач SSD і встановіть замість жорсткого диска HDD. Ну а на гарантію покладатися точно не варто.

Популярні новини зараз

Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання

Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів

Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

Показати ще

4. Зверніть увагу на систему охолодження. Не ставте комп'ютер на коліна, ліжко або ковдру, перекриваючи отвори для вентиляції, інакше гаджет досить скоро “вибухне” від перегріву, а вам без охолоджуючої підставки не обійтися. Вже краще дізнатися, який ноутбук охолоджується найкраще.

5. Перезавантажуйте систему. Час від часу вимикайте, і включайте ноутбук, щоб він зміг запустити всі програми заново, а непотрібні вдало закрити при виключенні.

Нагадаємо, що компанія Nubia показала компактний смартфон з підтримкою 5G-мережі - Nubia Mini 5G. Відзначимо, що крім підтримки мережі нового стандарту, девайс відрізняється від конкурентів компактним дизайном. Серед іншого, смартфон отримав флагманський процесор Snapdragon 855, а також об'ємний акумулятор. Про ціну і про дату виходу поки говорити рано.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що фітнес трекери обманюють користувачів. Дослідники випробували найпопулярніші браслети від різних виробників, і як виявилося, деякі з браслетів збільшували показники пройденої дистанції, причому мало не на половину. Крім цього, деякі браслети розряджаються набагато швидше, ніж заявлений час.

Знай.uа писав, що компанія Apple випустила оновлення iOS 12.3, яке додало кілька цікавих функцій для власників продукції яблучної корпорації. Відразу варто відзначити, що тепер смартфони отримали підтримку Apple TV, а також доступ до унікального контенту.