Вже давно ходять чутки про нове покоління ігрової консолі PlayStation. Це, звичайно, не дивно, оскільки оригінальна PS4 була анонсована в кінці 2013 року. Втім, минулого тижня з'явилися дані про характеристики консолі майбутнього. Судячи по можливості консолі, компанія вклала величезні гроші в її розробку, так як ігрова приставка розроблялася з нуля, а не просто покращилася попередня версія.

Sony знову може вибрати місяцем презентації листопад, як це було при запуску PS3 і PS4. Про дизайн нової консолі ще нічого невідомо. Проте, компанія хоче зробити досить футуристичний дизайн, судячи з рендерам, які з'явилися в мережі.

Мало що відомо про ціни на Sony PlayStation 5. Початкова ціна PS4 Pro становила € 400, а для прямого конкурента Xbox One X початкова ціна була € 500. PS5 також буде коштувати не менше € 500 при запуску. Цілком собі приємна ціна, якщо врахувати, що популярні консольні ігри на момент запуску будуть коштує близько 50 доларів. Це вдарить по кишені користувачів, але таким чином компанія може знизити ціну на саму консоль.

Популярні новини зараз

Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів

"Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок

Головне за 21 вересня: українців не пустять до Європи, Ощадбанк візьме більше грошей, а з ВЛК не треба поспішати

Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Nubia показала компактний смартфон з підтримкою 5G-мережі - Nubia Mini 5G. Відзначимо, що крім підтримки мережі нового стандарту, девайс відрізняється від конкурентів компактним дизайном. Серед іншого, смартфон отримав флагманський процесор Snapdragon 855, а також об'ємний акумулятор. Про ціну і про дату виходу поки говорити рано.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що фітнес трекери обманюють користувачів. Дослідники випробували найпопулярніші браслети від різних виробників, і як виявилося, деякі з браслетів збільшували показники пройденої дистанції, причому мало не на половину. Крім цього, деякі браслети розряджаються набагато швидше, ніж заявлений час.

Знай.uа писав, що компанія Apple випустила оновлення iOS 12.3, яке додало кілька цікавих функцій для власників продукції яблучної корпорації. Відразу варто відзначити, що тепер смартфони отримали підтримку Apple TV, а також доступ до унікального контенту.