У середині березня виконавчий директор компанії OnePlus Піт Лау (Pete Lau) назвав, можливо, головну причину відмови від роз'єму 3,5 мм виробниками смартфонів. Він заявив, що вилучення аудіороз'єм 3,5 сприяє розвитку та продажів бездротових навушників. Втім, це було цілком очікувано, так як більшість виробників вже відмовилися від роз'ємів для звичайних навушників, і навіть випустили свої бездротові аналоги.

Інсайдери опублікували фотографії бездротових навушників OnePlus Bullets Wirelss 2, які підтверджують, що вони не будуть повністю бездротовими, як Apple Airpods. Втім, якщо компанія вже готова представити другу версію навушників, це дає зрозуміти, що перше покоління користувалося величезною популярністю.

Також була опублікована фотографія нового зарядного пристрою OnePlus для автомобілів, яке отримало назву Warp Charge 30 Car Charger. З назви випливає, що даний пристрій буде підтримувати технологію швидкої зарядки сумісних пристроїв, а максимальна потужність складе 30 Вт. Це значить, що навушники будуть заряджатися рекордно швидко, що не може не радувати користувачів.

Популярні новини зараз

Яйця їм наші не підходять: ще одна країна просить про заборону продуктів з України

Медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

Показати ще

Обидва аксесуара повинні бути представлені на прес-конференції, присвяченій анонсу смартфонів OnePlus 7 і OnePlus 7 Pro, яка відбудеться 14 травня.

Нагадаємо, що компанія Nubia показала компактний смартфон з підтримкою 5G-мережі - Nubia Mini 5G. Відзначимо, що крім підтримки мережі нового стандарту, девайс відрізняється від конкурентів компактним дизайном. Серед іншого, смартфон отримав флагманський процесор Snapdragon 855, а також об'ємний акумулятор. Про ціну і про дату виходу поки говорити рано.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що фітнес трекери обманюють користувачів. Дослідники випробували найпопулярніші браслети від різних виробників, і як виявилося, деякі з браслетів збільшували показники пройденої дистанції, причому мало не на половину. Крім цього, деякі браслети розряджаються набагато швидше, ніж заявлений час.

Знай.uа писав, що компанія Apple випустила оновлення iOS 12.3, яке додало кілька цікавих функцій для власників продукції яблучної корпорації. Відразу варто відзначити, що тепер смартфони отримали підтримку Apple TV, а також доступ до унікального контенту.