У березні цього року смарт-браслет Mi Band 4 помітили на сайті Launch Studio, а зараз новинка пройшла сертифікацію в тайванському регуляторі NCC з номером моделі XMSH07HM. Це означає, що девайс покажуть фанатам вже дуже скоро.

На жаль, характеристики браслета витік не розкрила, зате в базі даних є його зображення. Новинка зовні дуже схожа на свого попередника. З відмінностей можна відзначити лише відсутність спеціального поглиблення для сенсорної кнопки. Втім, це допоможе збільшити міцність самого браслета, що позначиться на його популярності.

На задній частині Mi Band 4 видніється датчик серцебиття і спеціальні контакти для зарядки. До речі, тепер капсулу треба буде вставляти цілком зарядний пристрій, а не підключати його збоку, як раніше. Однак, раніше інсайдери заявляли, що девайс отримає технологію бездротової зарядки, що дозволить не кожен раз виймати капсулу з силіконового ремінця.

Популярні новини зараз

Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня

Головне за 21 вересня: українців не пустять до Європи, Ощадбанк візьме більше грошей, а з ВЛК не треба поспішати

Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Показати ще

Нагадаємо, згідно з попереднім витоками, новий смарт-браслет Xiaomi оснастять дисплеєм з OLED-матрицею і технологією Bluetooth 5.0. Новинка вийде в двох версіях: з NFC-чіпом і без нього.

Точної дати дебюту Mi Band 4 поки немає, але можна припустити, що його анонсують в першій половині літа. Що стосується ціни, одна з модифікацій буде продаватися за ціною 30 доларів.

Нагадаємо, що компанія Nubia показала компактний смартфон з підтримкою 5G-мережі - Nubia Mini 5G. Відзначимо, що крім підтримки мережі нового стандарту, девайс відрізняється від конкурентів компактним дизайном. Серед іншого, смартфон отримав флагманський процесор Snapdragon 855, а також об'ємний акумулятор. Про ціну і про дату виходу поки говорити рано.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що фітнес трекери обманюють користувачів. Дослідники випробували найпопулярніші браслети від різних виробників, і як виявилося, деякі з браслетів збільшували показники пройденої дистанції, причому мало не на половину. Крім цього, деякі браслети розряджаються набагато швидше, ніж заявлений час.

Знай.uа писав, що компанія Apple випустила оновлення iOS 12.3, яке додало кілька цікавих функцій для власників продукції яблучної корпорації. Відразу варто відзначити, що тепер смартфони отримали підтримку Apple TV, а також доступ до унікального контенту.