Китайський інсайдер Ice Universe розповів, як буде називатися топова модель наступного фаблета Samsung.

Якщо вірити витоками, основні пристрої серії отримають номери SM-N970/SM-N975 і вийдуть, як Galaxy Note 10 і Galaxy Note 10 Pro. Цікаво те, що раніше виробник ніколи не використовував приставку Pro в назві своїх флагманських смартфонів. Наприклад, в лінійці Galaxy S це завжди була Plus-версія. Втім, все буває вперше, і в цьому році компанія представила Galaxy S10 в різних модифікаціях, хоч і подібного раніше не робили.

Обидва пристрої отримають 6.28 і 6.75-дюймові екрани, а також подвійну або потрійну основну камеру. Крім них, компанія Samsung планує випустити спрощену версію фаблета (Galaxy Note 10e?) і Galaxy Note 10 з підтримкою 5G-мережі. Про ціну поки говорити рано, як і про дату виходу. Втім, є ймовірність, що корпорація традиційно представить його вже в серпні 2019 року, прямо перед виходом iPhone 2019.

Нагадаємо, що смартфони Samsung Galaxy S10 почали масово виходити з ладу. Варто нагадати, що ціни на смартфон починаються від 25 тисяч гривень, що робить їх дорогими девайсами. Однак, деякі користувачі помітили, що їх смартфони почали вирубуватися, і вже після цього не можуть включитися назад. Підзарядка не допомагає, як і глобальна перепрошивка пристрою. Компанія почала змінювати смартфони гарантії, що натякає на те, що самі пристрої мають поломки компонентів.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple показала рекламний ролик з допомогою iPhone XS і хокеїстів. Компанія давно не знімає студійну рекламу своєї продукції, а робить ролик прямо з допомогою своїх смартфонів, і це відео не стало винятком. На ролику можна побачити звичайний день професійного хокеїста.

Знай.uа писав, що компанія Google вирішила оновити Play Market, яким користуються мільйони користувачів. Серед іншого, дизайн дозволить краще використовувати сервіс, так як дизайн став більш мінімалістичним.