Компанія Agazzi Designs планує створити серйозну конкуренцію на ринку сумок. Її рюкзак Agazzi вже в перший день кампанії на краудфандингової платформі Kickstarter встиг зібрати майже $55 тис. з $97 тис., необхідних для досягнення мети. Зазначимо, що рюкзак дійсно цікавий і на нього варто звернути увагу.

Agazzi – це міський рюкзак, в якому передбачені кишені під різні гаджети, а також аксесуари. Його обсяг – 23 літра, чого цілком достатньо для щоденного використання. Відзначимо, що матеріал дозволяє рюкзаку тримати форму навіть без якихось речей всередині.

Спеціальні поворотні передбачені лямки для того, щоб можна було носити рюкзак максимально комфортно. Зазначимо, що девайс оснащений підсвічуванням, яка харчується з допомогою зовнішнього акумулятора.

Популярні новини зараз

Здеруть не лише за комуналку: українцям встановили додаткову плату за житло

Медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну

Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів

Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року

Показати ще

А ось зовнішнє підсвічування точно оцінять велосипедисти. Включається вона на лямці і блимає червоним кольором, щоб водії могли побачити вас здалека. Однак, на велосипеді з рюкзаком далеко не виїдеш, навіть якщо він порожній.

З інших фішок зазначу сканер відбитків пальців, за допомогою якого можна з легкістю захистити вміст рюкзака. Відмінна система захисту від зайвих рук.

Рюкзак Agazzi буде доступний в чотирьох модифікаціях. Базовий варіант оцінюється в £179 / $233. Топовий варіант обійдеться в £269 / $350.

Нагадаємо, що колишній співробітник Valve розповів усе, що думає про Steam. Наприклад, найбільша ігрова бібліотека в світі знищує комп'ютерний геймінг. Корпорація бере 30% прибутку з продажів ігор, який просто виставляє у себе на електронних прилавках. Безсумнівно, це вплинуло і на ціни на ігри, так що навіть якщо ви самі не в захваті. У випадку, якщо компанія не знизити відсоток відкату - конкуренти швидко затьмарять популярний сервіс, від якого не залишиться й сліду.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple створила новий матеріал, який допоможе вберегти смартфон від розбитого екрана. По суті, це захисне скло нового покоління, яке набагато міцніше існуючих аналогів. Приміром, захисне скло часто розбивається, а плівка покривається подряпинами.

Знай.uа писав, що Huawei раптово подружилася з Apple. Повідомляється, що китайська компанія не планує співпрацювати з іншими конкурентами, але зробила виняток для Apple, і тепер може поставляти компоненти для смартфонів з підтримкою 5G-мережі.