Минулого місяця в мережі з'явилася інформація про те, що Google готується до закриття підрозділу з випуску планшетів і ноутбуків. Тепер цього є достовірне спростування. Судячи з усього, компанія навіть не планувала зробити паузу в розробці нових гаджетів.

У коментарі джерела представники Google заявили, що прямо зараз апаратне підрозділ готує до виходу нові моделі ноутбуків і планшетів. Це чудова новина для тих, хто залишається фанатом продукції Google навіть через роки.

Що цікаво, в профілі керівника групи Pixelbook Group Стіва Якобса на сайті LinkedIn є згадка не тільки про Pixelbook і Pixel Slate, але і про невідомий пристрій або лінійку під назвою Emerging. Судячи з усього, компанія не готова відмовитися від ласого шматочка, так як річний прибуток пошуковика з продажів смартфонів і планшетів більш ніж задовольняє компанію.

Популярні новини зараз

Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів

Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року

Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Що конкретно ховається за позначенням Emerging ми поки не знаємо. Як відомо, Google вже давно розробляє нову універсальну ОС під кодовим назвою Fuchsia. В теорії, новий продукт може працювати на цій ОС.

Нагадаємо, що колишній співробітник Valve розповів усе, що думає про Steam. Наприклад, найбільша ігрова бібліотека в світі знищує комп'ютерний геймінг. Корпорація бере 30% прибутку з продажів ігор, який просто виставляє у себе на електронних прилавках. Безсумнівно, це вплинуло і на ціни на ігри, так що навіть якщо ви самі не в захваті. У випадку, якщо компанія не знизити відсоток відкату - конкуренти швидко затьмарять популярний сервіс, від якого не залишиться й сліду.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple створила новий матеріал, який допоможе вберегти смартфон від розбитого екрана. По суті, це захисне скло нового покоління, яке набагато міцніше існуючих аналогів. Приміром, захисне скло часто розбивається, а плівка покривається подряпинами.

Знай.uа писав, що Huawei раптово подружилася з Apple. Повідомляється, що китайська компанія не планує співпрацювати з іншими конкурентами, але зробила виняток для Apple, і тепер може поставляти компоненти для смартфонів з підтримкою 5G-мережі.