Не проходить і тижня, щоб Google не випустив черговий апдейт для фірмових програм або сервісів. Втім, інакше бути і не може, так як сервісами пошуковика користуються мільйони людей щодня.

На цей раз пощастило додатком хмарного сховища Google Drive, яке отримало велике оновлення з великим набором нових функцій, підтримкою нічний теми, що полегшує сприйняття інтерфейсу в темний час доби, а також редизайн в стилі Material Design 2.0. Сама по собі програма користується популярністю, і повноцінно конкурує з іншими, аналогічними сервісами.

Крім зміни інтерфейсу в бік мінімалізму, компанія додала трохи чи не головну функцію - поява нічного режиму. Незважаючи на те, що Google Drive можна назвати найбільш часто використовуваним додатком Google, темна тема знизить навантаження на очі, а також сподобається всім тим, хто любить економити заряд батареї при використанні різних сервісів на щоденній основі.

Популярні новини зараз

Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня

"Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку

Показати ще

Нагадаємо, що 2 місяці тому компанія Samsung представила Samsung Galaxy S10. Так, смартфон спочатку позиціонувався як флагманський, але насправді, його захист від злому здивувала мережу. Її обійшли всього за 15 хвилин, і це без хакерських атак. Повідомляється, що за допомогою 3D-принтера ентузіасти надрукували відбиток пальця, і доклали до екрану. Смартфон розблокувався без втручання власника.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei готова випустити смартфони на Kirin OS. По суті, це нова ОС, яка прийде на заміну Android. Huawei готова відмовитися від послуг Google, і запустити власні смартфони на своїй операційній системі. Швидше за все, такі новинки з'являться на прилавках вже через кілька місяців.

Знай.uа писав, що в мережі спливли нові рендери про iPhone 2019, презентація якого запланована на осінь цього року. Варто відзначити, що топова версія отримає потрійну основну камеру, що не може не радувати фанатів.