Колись популярний тайванський виробник смартфонів HTC активно згортає свою діяльність на мобільному напрямку, і по всій видимості, готується повністю піти з ринку смартфонів. Втім, це було цілком очікувано, так як новин від компанії не було в останній рік.

Користувачі помітили, як з продажу зникли майже всі мобільні пристрої компанії, а днями HTC прибрала з Google Play більшу частину своїх додатків. Це натякає на те, що компанія без жодних сумнівів вирішила піти з ринку. Судячи з усього, у корпорації просто немає необхідних ресурсів, щоб змагатися з Huawei і Xiaomi на ринку пристроїв, які стрімко зайняли лідируючі позиції.

За даними сервісу App Brain, видалення відбувалися з лютого по квітень, а сьогодні в магазині додатків можна знайти лише додаток для віртуальної реальності Vive і кілька сервісних програм.

Популярні новини зараз

Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання

Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів

Головне за 21 вересня: українців не пустять до Європи, Ощадбанк візьме більше грошей, а з ВЛК не треба поспішати

Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року

Показати ще

Звичайно ж, компанія не буде підтримувати працюючі пристрої, так що для власників техніки від HTC з'явилися погані новини.

Нагадаємо, що експерти дізналися, за що користувачі переплачують на покупку iPhone. Виявилося, що деталі Apple, в тому числі камера і дисплей коштує набагато дешевше, ніж у смартфонах від Huawei і Samsung з такими ж флагманськими характеристиками. Це означає, що користувачі переплачують, так як собівартість смартфонів не така вже й велика.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що флагмани Samsung масово віходят з ладу. Наприклад, минулорічні флагмани Galaxy S8 і Note 8 відчувають проблеми з-за оновлення Android 9.0. Раніше користувачі скаржилися на акумулятор, який дуже швидко розряджався, а тепер і на 4G-мережі. Користувачі просто не можуть користуватися сучасною мережею, так що різні тематичні форуми вже заповнені скаргами.

Знай.uа писав, що глава Bethesda здивував геймерів популярністю Fallout 76. Тодд Говард повідомляє, що гра користується величезною популярністю. Однак, критики поставили їй низьку оцінку, так як гра сподобається далеко не всім.