Смартфон Honor View 20 - актуальна флагманська модель бренду - вийшов менше двох місяців тому, та виявився досить вдалим. Відзначимо, що за цей час девайс продався 1.5 млн разів. Однак, інсайдери повідомляють, що незабаром з'являться на прилавках нові смартфони Honor 20 і Honor 20 Pro, який виступлять більш доступною альтернативою недавно представленим топових смартфонів Huawei P30 і P30 Pro. У мережі з'явилися характеристики пристроїв, так що саме час перевірити їхні можливості.

Отже, обидві моделі будуть побудовані на флагманської SoC Kirin 980. Менша модель Honor 20 отримає екран OLED діагоналлю 6,1 дюйма з каплевидным вирізом під фронтальну камеру.

Що стосується камер, ні отримають практично такі ж характеристики, як у Huawei P30. Однак, за рахунок трохи гірших характеристик компанії вдалося зменшити підсумкову вартість пристрою, що приємно позначиться на продаж.

Ємність акумулятора Honor 20 складе 3650 мА·ч, підтримується швидка провідна зарядка потужністю 22,5 Вт. Очевидно, що Honor 20 Pro отримає більш ємний акумулятор, але наскільки, поки невідомо. Втім, навіть такого об'єму акумулятора вистачить з головою для повсякденного використання пристрою без підзарядки.

Популярні новини зараз

Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня

Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку

Показати ще

Що стосується цін, Honor 20 і Honor 20 Pro виявляться приблизно вдвічі дешевше старших моделей материнської Huawei. Ціни від 450 до 550 доларів, що зробить ці смартфони частиною середнього цінового сегмента. Про дату виходу поки говорити рано.

Нагадаємо, що експерти дізналися, за що користувачі переплачують на покупку iPhone. Виявилося, що деталі Apple, в тому числі камера і дисплей коштує набагато дешевше, ніж у смартфонах від Huawei і Samsung з такими ж флагманськими характеристиками. Це означає, що користувачі переплачують, так як собівартість смартфонів не така вже й велика.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що флагмани Samsung масово віходят з ладу. Наприклад, минулорічні флагмани Galaxy S8 і Note 8 відчувають проблеми з-за оновлення Android 9.0. Раніше користувачі скаржилися на акумулятор, який дуже швидко розряджався, а тепер і на 4G-мережі. Користувачі просто не можуть користуватися сучасною мережею, так що різні тематичні форуми вже заповнені скаргами.

Знай.uа писав, що глава Bethesda здивував геймерів популярністю Fallout 76. Тодд Говард повідомляє, що гра користується величезною популярністю. Однак, критики поставили їй низьку оцінку, так як гра сподобається далеко не всім.