5 квітня в Південній Кореї відбувся запуск топової версії Samsung Galaxy S10. Повідомляється, що цей девайс отримав підтримку 5G - мереж. Варто відзначити, що крім начинки і збільшеного об'єму акумулятора, девайс буде трохи інший за габаритами. Приміром, корпус буде на 20 відсотків товщі. Всьому виною чіп 5G-мереж, а також збільшений акумулятор.

Особливий інтерес викликає сенсор глибини простору ToF, що допомагає в задачах доповненої реальності, розмиття фону на фотографіях і навіть відео, а також під час зйомки при слабкому рівні освітлення. Компанія попрацювала над камерою, яка працює тепер трохи краще.

Що стосується мережевий продуктивності, то Nikkei повідомляє про досягнення усередині приміщень показників у 193 Мбіт/с, що вчетверо вище можливостей S9, а на відкритій місцевості — 430 Мбіт/с. Це означає, що завантаження даних буде максимально швидким. Новина відмінно підійде для тих, хто веде бізнес за допомогою смартфона, і кожна секунда на рахунку.

Популярні новини зараз

Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів

Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Правда, ціна може неприємно здивувати: $1230 з 256-Гб накопичувачем та за ціною $1350 за версію з 512 Гбайт пам'яті. Такий смартфон може дозволити собі далеко не кожен.

Нагадаємо, що Microsoft анонсувала вихід нового оновлення для Windows 10. Серед головних нововведень варто відзначити наявність декількох тем інтерфейсу, що дозволить самої ОС виглядати трохи цікавіше. Крім цього, компанія попрацювала над безпекою користувачів, і закрила декілька вразливостей, якими могли скористатися хакери. На даний момент оновлення тестується розробниками, так що незабаром новинка стане доступною і для звичайних користувачів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei P30 і Huawei P30 Pro дісталися України. Повідомляється, що ціни на гаджет будуть просто захмарними. Однак, цей смартфон точно сподобається тим, хто хоче робити якісні знімки на смартфон. Ціни на девайс починаються від 23 до 32 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що компанія Sony оголосила про старт сезону знижок на ігор, які призначені для PlayStation 4. Повідомляється, що навіть першокласні ігри будуть продаватися зі знижкою в 75%, так що саме час розбивати скарбничку.