Навіть китайці навчилися робити гарні машини – ось подивіться хоча б на останні новинки Chery. Однак, Росії з цим справи йдуть не так гладко. Нова Lada зганьбилася в мережі якістю збірки. Є думка, що новий автомобіль від Lada можна пробити кулаком наскрізь.

Яскравий тому приклад – Lada XRay. У Мережі з'явилося відео, як навіть самі росіяни (які зазвичай люблять хизуватися своїми розробками і проривами) були жаху від своєї тольяттінської новинки. Якщо бути точніше, їх вразив кузов, який більше нагадує фольгу або картон, але ніяк не метал. Сам по собі автомобіль може розвалитися на ходу, якщо судити по відео. Як таке проходить різні перевірки, і виїжджає на дороги - загадка. Втім, дешевий автомобіль, і нічого іншого від нього очікувати не варто.

Гнеться у машини під впливом пальця буквально все – дах, крила, пороги і навіть стійка автомобіля. І це при тому, що коштує така Лада в Росії трохи менше нового Дастера – у межах 11 000 доларів. Про краш-тесті можна забути - при лобовому зіткненні автомобіля не залишиться нічого, як і від водія.

Нагадаємо, що інсайдери назвали головну особливість iOS 13, яку представлять вже цього літа. Крім темного режиму, апарат подружитися з планшетами, і система буде працювати значно краще. Крім цього, ОС отримає багатозадачність. Це означає, що крім кількох додатків, з'явиться можливість відображати більш продуктивні програми.

Популярні новини зараз

Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів

Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"

Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в продаж надійшли бездротові навушники Powerbeats Pro, які є дітищем Apple. Крім незвичайного дизайну, навушники від цієї компанії перевершують AirPods від Apple практично за всіма параметрами. Однак, ціна за них все-таки кусається - 250 доларів за комплект.

Знай.uа писав, що компанія Google знову приховує свою ганьбу. Повідомляється, що версія Android 9.0 стала найгіршою ОС в історії. Її встановило мінімальну кількість користувачів. Звичайно ж, Google не бажає показувати цю статистику, і не повідомляє, скільки саме користувачів встановили дану версію операційної системи.