Судячи з усього, компанія Apple продовжує активно змінювати свою стратегію на міжнародному ринку щодо розгортання рівня продажів своїх мобільних пристроїв – сигналом до цього послужили нещодавно анонсовані падіння моделі iPhone XR в Індії.

Втім, падіння продажів нових iPhone було очікуваним явищем, так як виробники Android-пристроїв продають свої смартфони за ціною в $100, у той час як

приміром, на ринку Індії ціни на продукцію Apple сильно впали, якщо порівнювати з цінами в інших країнах.

Популярні новини зараз

Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів

Економічне бронювання не захистить: кого забере ТЦК

Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Звичайно, навряд чи варто очікувати подальшого істотно зниження ціни, оскільки у Apple є і свої розумні межі – проте, як заявляють деякі експерти мобільної індустрії ціни будуть знижуватися поступово. Особливо, коли вийде нова версія iPhone, і ціни на вже неактуальні моделі відразу же впадуть. Втім, це станеться лише після презентації, яка відбудеться у вересні 2019 року.

Нагадаємо, що інсайдери назвали головну особливість iOS 13, яку представлять вже цього літа. Крім темного режиму, апарат подружитися з планшетами, і система буде працювати значно краще. Крім цього, ОС отримає багатозадачність. Це означає, що крім кількох додатків, з'явиться можливість відображати більш продуктивні програми.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в продаж надійшли бездротові навушники Powerbeats Pro, які є дітищем Apple. Крім незвичайного дизайну, навушники від цієї компанії перевершують AirPods від Apple практично за всіма параметрами. Однак, ціна за них все-таки кусається - 250 доларів за комплект.

Знай.uа писав, що компанія Google знову приховує свою ганьбу. Повідомляється, що версія Android 9.0 стала найгіршою ОС в історії. Її встановило мінімальну кількість користувачів. Звичайно ж, Google не бажає показувати цю статистику, і не повідомляє, скільки саме користувачів встановили дану версію операційної системи.