Китайська компанія Xiaomi визнала проблеми з виробництвом свого флагмана і розповіла, як зараз збирають цей гаджет.

Mi 9 проводиться вже на трьох фабриках: Langfang Foxconn, xi'an BYD і Nanjing Yinghuada. Враховуючи популярність смартфонів, компанія повинна виробляти ці пристрої без будь-яких затримок.

Остання, судячи з усього, належить Inventec. Робітники на них трудяться у дві зміни. Причому як раз робітники стали першою причиною затримки виробництва Mi 9: вони просто не були навчені складанні нового флагмана. Втім, вміння китайців не втомлюється дивувати. Поставки смартфонів раніше з'являються вчасно.

Популярні новини зараз

Головне за 21 вересня: українців не пустять до Європи, Ощадбанк візьме більше грошей, а з ВЛК не треба поспішати

Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року

Економічне бронювання не захистить: кого забере ТЦК

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Друга причина полягає в перебоях з постачаннями компонентів камери. Mi 9 став першим смартфоном Xiaomi з потрійною камерою, і процес постачання комплектуючих (зокрема, ширококутних об'єктивів) для нього не був до кінця налагоджений. Компанії навіть довелося шукати іншого постачальника компонентів камери, але і в цьому випадку чимало часу пішло на домовленості, виробництво і, власне, постачання. На ці проблеми наклалася неабиякий попит, в результаті чого утворився дефіцит Mi 9. Втім, через місяць після початку продажів смартфон можна буде придбати без будь-яких проблем.

Нагадаємо, що інсайдери розповіли, як відбувається створення нової моделі iPhoneпочинаючи від дизайну, закінчуючи появою апарату на прилавках. Що дивно, розробка девайса закінчується за рік до його випуску. Іншими словами, як тільки випускався iPhone X, компанія вже розробила всі 3 моделі iPhone XS. Після цього компанія вже налаштовує iOS, і вже після цього дає випробувати апарат тестерам, які використовують ці пристрої як основні.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що інсайдери назвали дату виходу iPhone Mini. По суті, це інша версія iPhone SE 2. Компанія приготувала сюрприз для фанатів компактних телефонів, яким не потрібна гігантська діагональ пристроїв. Серед іншого, девайс отримає покращений процесор, а також всі сучасні нововведення.

Знай.uа писав, що глава Xiaomi пообіцяв позбавити смартфони від набридливої реклами. Серед іншого, компанія просто перестаралася з відображенням реклами користувачам, які досить холодно відреагували на такий хід.