Дослідники, відповідальні за розробку і вдосконалення штучного інтелекту з Google, Facebook, Microsoft і низки провідних університетів, закликали корпорацію Amazon припинити продаж своєї технології розпізнавання осіб правоохоронним органам.

Повідомляється, що сама система розпізнавання осіб, якою будуть користуватися правоохоронні органи, працює вкрай некоректно, а наслідки можуть бути просто катастрофічними.

Морган Клаус Шойерман, аспірант Університету Колорадо в Боулдері, паралельно є одним з 26 дослідників підписали лист, сказав наступне в електронному повідомленні до видання The Verge: “Неправильні технології особового аналізу зможуть посилити упередженість до людей”. Шойерман також говорить, що подібні технології “можуть бути використані для зловмисних дій”. Втім, компанія поки не дала ніяких коментарів з приводу листа від учених. Чи буде ця система покращено, або ж компанія вирішить і далі продавати свою технологію стороннім особам - покаже час.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Нагадаємо, що інсайдери розповіли, як відбувається створення нової моделі iPhoneпочинаючи від дизайну, закінчуючи появою апарату на прилавках. Що дивно, розробка девайса закінчується за рік до його випуску. Іншими словами, як тільки випускався iPhone X, компанія вже розробила всі 3 моделі iPhone XS. Після цього компанія вже налаштовує iOS, і вже після цього дає випробувати апарат тестерам, які використовують ці пристрої як основні.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що інсайдери назвали дату виходу iPhone Mini. По суті, це інша версія iPhone SE 2. Компанія приготувала сюрприз для фанатів компактних телефонів, яким не потрібна гігантська діагональ пристроїв. Серед іншого, девайс отримає покращений процесор, а також всі сучасні нововведення.

Знай.uа писав, що глава Xiaomi пообіцяв позбавити смартфони від набридливої реклами. Серед іншого, компанія просто перестаралася з відображенням реклами користувачам, які досить холодно відреагували на такий хід.