Виробники чохлів часто розкривають дизайн пристроїв ще до дебюту. Зараз така ситуація сталася з OnePlus 7. Варто відзначити, що цей смартфон очікують мільйони фанатів, так як компанія вміє поєднувати в своїх пристроях все найнеобхідніше.

Судячи з фото, пристрій отримає дисплей без отворів та вирізів, а також потрійну основну камеру і виїжджає фронтальну. Елементи управління знаходяться на тих же місцях, як і в минулорічних OnePlus 6 і OnePlus 6T. Залишається невідомим, куди запхають фронтальну камеру. Звичайно ж, роз'єм для навушників немає.

За чутками, OnePlus 7 оснастять великим 6.5-дюймовим OLED-екраном з роздільною здатністю Full HD+. За “серце” пристрої буде відповідати флагманський чіпсет Snapdragon 855 в парі з 6/8/10 ГБ ОЗУ. Крім цього, новинку приписують наявність нового сканера, який розмістили під сам екран, 128/256 ГБ ПЗП типу UFS 3.0 і батарею ємністю близько 4000 маг з фірмовою швидкої зарядкою. Так, акумулятор досить об'ємний, і це не може не радувати. Не виключено, що апарат зможе очолити рейтинг найбільш потужних пристроїв 2019 року.

Популярні новини зараз

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"

Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

Показати ще

Нагадаємо, що інсайдери розповіли, як відбувається створення нової моделі iPhoneпочинаючи від дизайну, закінчуючи появою апарату на прилавках. Що дивно, розробка девайса закінчується за рік до його випуску. Іншими словами, як тільки випускався iPhone X, компанія вже розробила всі 3 моделі iPhone XS. Після цього компанія вже налаштовує iOS, і вже після цього дає випробувати апарат тестерам, які використовують ці пристрої як основні.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що інсайдери назвали дату виходу iPhone Mini. По суті, це інша версія iPhone SE 2. Компанія приготувала сюрприз для фанатів компактних телефонів, яким не потрібна гігантська діагональ пристроїв. Серед іншого, девайс отримає покращений процесор, а також всі сучасні нововведення.

Знай.uа писав, що глава Xiaomi пообіцяв позбавити смартфони від набридливої реклами. Серед іншого, компанія просто перестаралася з відображенням реклами користувачам, які досить холодно відреагували на такий хід.