На днях ми писали, про ціну і старт продажів смартфона Galaxy S10 5G, а зараз з'явилися подробиці про ще одному пристрої з підтримкою мережі нового покоління. Втім, цей апарат не від корейського гіганта.

Компанія LG оголосила про вихід смартфона V50 ThinQ 5G. Новинка з'явиться в Південній Кореї вже 19 квітня з цінником в $1060 за версію на 6 ГБ ОЗУ і 128 ГБ ПЗУ. Так, смартфон буде досить дорогим, але ось начинка говорить сама за себе. Перші покупці отримають в подарунок чохол Dual Screen. Окремо аксесуар будуть продавати за $195. Він представляє з себе корпус з другим 6.2-дюймовим OLED-екраном, який підключається до смартфону, завдяки спеціальним контактів. Досить незвичайний девайс, але для деяких користувачів він стане просто незамінним.

Нагадаємо, в LG V50 ThinQ 5G встановлений OLED-дисплей на 6.4-дюйма з роздільною здатністю QHD+ і вирізом. Пристрій оснастили подвійний фронтальною камерою на 8 Мп + 5 Мп, потрійний основною на 12 Мп + 12 Мп + 16 Мп, батареєю на 4000 маг, 32-бітним Hi-Fi Quad DAC, Bluetooth 5.0 і корпус із захистом від води та ударів. Під капотом " в апарата буде топовий процесор Qualcomm Snapdragon 855 c системою охолодження і вбудованим модемом Qualcomm X50 5G. Не виключено, що цей смартфон увійде в топ-10 потужних смартфонів 2019 року, якщо оптимізація ОС буде на рівні.

Популярні новини зараз

Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року

Українцям запропонували перейти на новий тариф: зменшить рахунки за світло

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Sony заявила, що не планує представити консоль нового покоління в 2019 році. Це означає, що геймерам доведеться як мінімум до початку 2020 року користуватися вже застарілої консоллю. До того ж, деякі компанії планують показати гри після виходу PS 5, так що геймерам доведеться придбати нову приставку.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в роботі Android виявили масову уразливість, яка дозволяла хакерам отримувати доступ до будь-якого смартфону. Варто зазначити, що ця вразливість була виявлена на всіх смартфонах, що працюють на ОС Android. Повідомляється, що таких пристроїв більше мільярда, так що кожен користувач був під загрозою.

Знай.uа писав, що компанія Huawei повідомила, що до 2021 року половина всіх смартфонів на ринку будуть гнучкими. Втім, це не дивно, адже компанії вже показали свої перші розробки. Так, вони не виглядають ідеально, але навіть для компанії такі пристрої нові, і більшість з них просто експериментують з розмірами і технологіями гнучких смартфонів.