Амбіції Huawei на ринку смартфонів воістину безмежні і досягнуті результати вселяють віру в те, що те, до чого прагне китайський виробник може бути досягнуто. На початку 2019 року, корпорація представила гнучкий смартфон. Так, він коштує величезних грошей, але все ж, його можна придбати.

У майбутньому таких пристроїв в модельному ряді компанії буде ставати все більше і ціни на них повинні знижуватися. Глава мобільного підрозділу Huawei Річард Ю впевнений, що вже через два роки вартість гнучкого смартфона буде на рівні цінника на звичайний флагманський апарат у форм-факторі моноблока, а половина топових моделей компанії запропонують гнучкі дисплеї.

У цьому немає нічого дивного. Так, зараз не так то й просто розробити гнучкий смартфон, який буде мати надійну конструкцію, гарний зовнішній вигляд, а також функціональність. Перші гнучкі смартфони є тестовими, так як компанії ще не визначилися, яким повинен бути гнучкий смартфон. Подивимося, чи збудуться прогнози китайської корпорації.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Нагадаємо, що в руках глави Xiaomi засікли загадковий смартфон. Повідомляється, що цей девайс отримає топовий процесор Snapdragon 855. Крім цього, апарат позбавиться від вирізу і дірок в екрані, а фронтальну камеру розмістять в самому корпусі, що дозволить збільшити площу дисплея на лицьовій панелі, а також приховати фронтальну камеру при необхідності.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Meizu 16s вперше засвітився в мережі. Повідомляється, що девайс отримав топовий процесор, а його показники продуктивності вважаються на сьогоднішній день флагманськими. Про ціну поки говорити рано, але апарат знаходиться в сегменті флагманських смартфонів.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft показала нові ноутбуки Surface 2. І хоча зовні вони не змінилися, начинка дозволить ноутбуку набагато швидше, і обробляти набагато більше інформації. Правда, за новенький ноутбук доведеться заплатити близько 1400 доларів, що досить дорого для сучасного ноутбука, навіть для продукції Apple.