Корпорації Sony і Microsoft заявили, що не планують випускати нові консолі в 2019 році, зауваживши, що їх презентація намічена на найближче майбутнє. Втім, це навіть краще, так як корпорації хочуть продати якомога більше консолей минулого покоління за приємною ціною, а от самі геймери можуть їх придбати, і істотно заощадити.

Про те, що консолі не з'являться на ринку в поточному році, розповів головний редактор видання “Kotaku”. Він підкреслив, що до цього моменту навіть ігрові студії не отримали їх прототипи. Це означає, що самі консолі на стадії розробки, а до моменту початку тестування доведеться чекати досить довго.

За деякими даними, нові консолі по продуктивності перевершать Google Stadia. Пошуковик показав нову систему для геймінгу, головною фішкою якого є передача даних від гравця до сервера. Це значить, що більше не потрібно купувати потужний ПК, щоб пограти в нові ігри.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Нагадаємо, що в руках глави Xiaomi засікли загадковий смартфон. Повідомляється, що цей девайс отримає топовий процесор Snapdragon 855. Крім цього, апарат позбавиться від вирізу і дірок в екрані, а фронтальну камеру розмістять в самому корпусі, що дозволить збільшити площу дисплея на лицьовій панелі, а також приховати фронтальну камеру при необхідності.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Meizu 16s вперше засвітився в мережі. Повідомляється, що девайс отримав топовий процесор, а його показники продуктивності вважаються на сьогоднішній день флагманськими. Про ціну поки говорити рано, але апарат знаходиться в сегменті флагманських смартфонів.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft показала нові ноутбуки Surface 2. І хоча зовні вони не змінилися, начинка дозволить ноутбуку набагато швидше, і обробляти набагато більше інформації. Правда, за новенький ноутбук доведеться заплатити близько 1400 доларів, що досить дорого для сучасного ноутбука, навіть для продукції Apple.