Нещодавно компанія Huawei випустила нові флагмани P30 і P30 Pro. З'явився новий виріз в екрані, дисплей старшої версії став заокругленим з боків, а от “підборіддя” у нижній частині дисплеїв залишилися. Звичайно ж, це візвало ряд запитань у користувачів мережі, так як смартфон за такі гроші має позбутися всіх недоліків застарілих смартфонів.

За словами керівника компанії, “підборіддя” смартфонам потрібні: як виявилося, саме вони рятують і пристрій, і його власника від помилкових спрацьовувань. Глава корпорації розповів, що в теорії, цю рамку можна зменшити, але ось смартфон після такого буде працювати не зовсім коректно. Він буде включатися від випадкових дотиків руки.

Правда, не виключено, що Річард Ю трохи злукавив, а рамка потрібна, в першу чергу, із-за конструктивних обмежень смартфонів.

Популярні новини зараз

Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

У будь-якому випадку, поки Huawei не збирається відмовлятися від “підборідь”, навіть у флагманських моделях. Проте, компанія пообіцяла, що почне зменшувати товщину рамок на бічних гранях.

Нагадаємо, що в руках глави Xiaomi засікли загадковий смартфон. Повідомляється, що цей девайс отримає топовий процесор Snapdragon 855. Крім цього, апарат позбавиться від вирізу і дірок в екрані, а фронтальну камеру розмістять в самому корпусі, що дозволить збільшити площу дисплея на лицьовій панелі, а також приховати фронтальну камеру при необхідності.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Meizu 16s вперше засвітився в мережі. Повідомляється, що девайс отримав топовий процесор, а його показники продуктивності вважаються на сьогоднішній день флагманськими. Про ціну поки говорити рано, але апарат знаходиться в сегменті флагманських смартфонів.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft показала нові ноутбуки Surface 2. І хоча зовні вони не змінилися, начинка дозволить ноутбуку набагато швидше, і обробляти набагато більше інформації. Правда, за новенький ноутбук доведеться заплатити близько 1400 доларів, що досить дорого для сучасного ноутбука, навіть для продукції Apple.