На наступному тижні (10 квітня) відбудеться презентації флагманської лінійки смартфонів Oppo Reno. Зараз в мережі з'явилися якісні зображення Lite-версії пристрою. Це означає, що компанія представить смартфон в декількох модифікаціях, які будуть відрізнятися і в ціні.

На рендерах смартфон представлений в декількох градієнтних кольорах. На передній стороні видніється широкоформатний дисплей без вирізів і отворів з невеликим підборіддям. Фронтальної камери не видно. Судячи з раннім витокам, камеру розмістять в незвичайному механізмі, який захований в корпусі пристрою.

Oppo Reno Lite отримає 6.4-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю Full HD+ і подэкранный сканер відбитків пальців. Втім, це не дивно, адже практично всі сучасні смартфони отримали екран з вбудованим сканером відбитків пальців.

Популярні новини зараз

Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

Показати ще

За серце пристрою буде відповідати процесор Snapdragon 710 з тактовою частотою 2.2 ГГц. Інших подробиць практично немає. Будемо сподіватися, що новий механізм зможе працювати надійно, так як у випадку поломки смартфон залишиться без фронтальної камери, а ремонт може обійтися дуже дорого.

Нагадаємо, що в руках глави Xiaomi засікли загадковий смартфон. Повідомляється, що цей девайс отримає топовий процесор Snapdragon 855. Крім цього, апарат позбавиться від вирізу і дірок в екрані, а фронтальну камеру розмістять в самому корпусі, що дозволить збільшити площу дисплея на лицьовій панелі, а також приховати фронтальну камеру при необхідності.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Meizu 16s вперше засвітився в мережі. Повідомляється, що девайс отримав топовий процесор, а його показники продуктивності вважаються на сьогоднішній день флагманськими. Про ціну поки говорити рано, але апарат знаходиться в сегменті флагманських смартфонів.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft показала нові ноутбуки Surface 2. І хоча зовні вони не змінилися, начинка дозволить ноутбуку набагато швидше, і обробляти набагато більше інформації. Правда, за новенький ноутбук доведеться заплатити близько 1400 доларів, що досить дорого для сучасного ноутбука, навіть для продукції Apple.