2 квітня компанія Xiaomi приплюсувала до тим самим 20 продуктам ще дві спеціальні версії флагманських смартфонів Mi 9: Xiaomi Mi 9 Roy Wang Limited Edition і Xiaomi Mi 9 SE Brown Bear Limited Edition.

Це Xiaomi Mi 9 Transparent Edition з прозорою задньою панеллю на честь співака і актора Роя Ванга (Roy Wang). Всередині нічого не міняли — відрізняється спеціальна версія тільки дизайном і упаковкою. Втім, дизайн сильно впливає на ставлення до гаджетом, роблячи його більш люксовим і незвичайним. Так, смартфон безумовно відрізняється від продукції конкурентів.

На задній поверхні з'явилася напис Roy, а сам смартфон йде зі спеціальною коробкою, фірмовим чохлом, колекційної карткою і фотографією Роя з його автографом. Звичайно ж, фанати будуть в захваті, і кожен з них просто зобов'язаний придбати цей апарат, хоч і для колекції.

Продажі стартують 9 квітня в Китаї. За Xiaomi Mi 9 Roy Wang Limited Edition з 8/128 ГБ пам'яті просять $536. У майбутньому з'явиться ще одна конфігурація з 256 ГБ сховища.

Популярні новини зараз

Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть

Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн

Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

Показати ще

Нагадаємо, що в руках глави Xiaomi засікли загадковий смартфон. Повідомляється, що цей девайс отримає топовий процесор Snapdragon 855. Крім цього, апарат позбавиться від вирізу і дірок в екрані, а фронтальну камеру розмістять в самому корпусі, що дозволить збільшити площу дисплея на лицьовій панелі, а також приховати фронтальну камеру при необхідності.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Meizu 16s вперше засвітився в мережі. Повідомляється, що девайс отримав топовий процесор, а його показники продуктивності вважаються на сьогоднішній день флагманськими. Про ціну поки говорити рано, але апарат знаходиться в сегменті флагманських смартфонів.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft показала нові ноутбуки Surface 2. І хоча зовні вони не змінилися, начинка дозволить ноутбуку набагато швидше, і обробляти набагато більше інформації. Правда, за новенький ноутбук доведеться заплатити близько 1400 доларів, що досить дорого для сучасного ноутбука, навіть для продукції Apple.