Безрамковий флагман Mi MIX 2S коштує в два рази дешевше за iPhone X, але не поступається своєму прообразу за якістю фото. Майже за всіма параметрами Mi MIX 2S відповідає iPhone X, а в чомусь перевершує - наприклад, в обсязі оперативної пам'яті. Втім, ціна за апарат явно нижче, ніж у яблучного флагмана. Це теж величезний плюс.

Смартфон має подвійну камеру - вона така ж, як у iPhone X по дизайну, що кидається в очі. Втім, на задній панелі немає логотипу Apple, але деяким користувачам так подобається навіть більше. У будь-якому випадку, задню кришку можна сховати під чохол.

Обидві камери мають розширення знімків 12 Мп, проте в Xiaomi вважають, що досягли більшого успіху в якості знімків, ніж iPhone, за рахунок пікселів матриці більшого розміру (1,4 мікрон проти 1,25 мікрон в iPhone) і використання модуля шумопоглинання від Sony. На жаль, порівнянь фото немає, але ми повіримо Xiaomi.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

В камері використовуються алгоритми штучного інтелекту - наприклад, щоб обробляти ефект боке в різних режимах. Така ж технологія є і у Google Pixel 3, який має одиночну камеру.

За девайс доведеться заплатити близько 13 тисяч гривень, а старт продажів запланований на 3 квітня.

Нагадаємо, що Sony Xperia 2 незабаром з'явиться на прилавках. Судячи з усього, це буде бюджетна модель Xperia 1, ціна якого близько 1000 доларів. Втім, цей девайс отримає флагманські характеристики, а також крутий екран, з яким не зрівняється навіть дисплей iPhone XS Max. Що стосується ціни, за девайс попросять близько 750 доларів, що трохи дешевше попередника.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Sony PlayStation 5 засмутила фанатів ще до виходу. Повідомляється, що тепер не буде можливості заощадити на покупці ігор. Девайс не матиме дисководу, так що вже використаний диск не вийде придбати. Це означає, що за всі новинки доведеться заплатити дуже багато.

Знай.uа писав, що Xiaomi представила ноутбук Mi Notebook Air 12.5. Повідомляється, що апарат має непогані характеристики, а також рекордний вага, який становить близько 1.07 кг. приміром, MacBook від Apple набагато важче. Однак, це може позначитися на автономності пристрою, адже для зниження ваги довелося зменшити розмір акумулятора.