Бренд HONOR оголосив про старт продажів HONOR 8A в Україні. Смартфон буде доступний за ціною 3999 грн з 25 березня 2019 року, так що він по праву увійде в сегмент бюджетних смартфонів.

Модель доповнить А-серію бренду, що представляє відносно доступні по ціні пристрою. Серед переваг HONOR 8A на думку виробника — 6.09-дюймовий FullView екран, підтримка NFC, функція розблокування особою, наявність сканера відбитків пальців, а також динамік SmartPA, який в теорії забезпечує високу якість звуку. За таку ціну цей функціонал точно порадує любителів бюджетних устрйоств.

У верхній частині екрана розміщений каплевидний виріз 3,2 мм для фронтальної камери, датчиків світла і відстані. Сам виріз досить невеликий, так що точно не псує зовнішній вигляд апарата.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Смартфон отримав акумулятор ємністю 3020 маг. Так, цього мало, враховуючи сьогоднішні тенденції, але за таку ціну це відмінний варіант. HONOR 8A повинен забезпечувати користувачам повний день роботи. У пристрої передбачений слот для двох SIM-карт і однієї карти пам'яті microSD (до 512 ГБ).

Рекомендована ціна моделі становить 3999 грн. HONOR 8A надійде в продаж в партнерські роздрібні мережі 25 березня 2019 року.

Нагадаємо, що компанія Volvo показала систему, яка дозволить уникнути ДТП на дорозі. Повідомляється, що система буде сканувати стан водія під час їзди, і якщо буде підозра, що водій втомлений, або навіть п'яний, система може самостійно зупинити автомобіль, і навіть його припаркувати. Обійти систему практично неможливо, так що в майбутньому, це допоможе уникнути величезну кількість ДТП.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi представила новий робот-пилосос Roborock Sweep Т6. Повідомляється, що його заряду вистачить на 2.5 години прибирання, а нова система дозволить прибрати весь будинок, заглянувши в усі куточки житла. Ціна за девайс досить приємна - всього 400 доларів. Швидше за все, апарату з'явиться і на ринку України, але терміни поки що невідомі.

Знай.uа писав, що розумний фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 4 з'явиться на прилавках вже в червні 2019 року. Інсайдери повідомляють, що девайс з'явиться в двох модифікаціях - одна з них отримає чіп NFC, який дозволить оплачувати товари та послуги безконтактно.